Safina fanclub
Image default
Woning en Tuin

Hulp bij stroomproblemen

We gebruiken tegenwoordig bijna overal stroom voor in huis. Wanneer je dus zonder deze stroom komt te zitten kun je ineens een hele hoop dingen niet meer doen. Denk aan de televisie die niet meer werkt en het internet dat er mee ophoud. Als dit nog niet voor genoeg overlast zorgt kan het ook zo zijn dat je elektrische kookplaat en de magnetron niet meer werken. Zoals je wel kunt inschatten kan dit erg vervelend zijn. Gelukkig staat er altijd een vakman voor je klaar als je de oplossing zelf niet kunt vinden.

Wat is je stroomprobleem?

Wanneer de elektrische tijd in je huis of bedrijf uitvalt kan dit verschillende redenen hebben. Omdat er aan sommige redenen niet zoveel te doen valt is het belangrijk om achter de reden van het stroomprobleem te komen. Zo kan het zijn dat er een plaatselijke stroomstoring is in je regio. Ook kan het zijn dat alleen jouw huis of bedrijf een stroomstoring ervaart. Dit kan bijvoorbeeld zijn doordat er ergens in huis kortsluiting heeft plaatsgevonden of door een ander lokaal probleem in de meterkast. 

Wat kun je zelf al doen?

Wanneer je een stroom probleem ervaart zijn er al een aantal dingen die je zelf kunt doen. Zo kan je controleren of de straatverlichting en de stroom van de buren nog werken. Is dit niet het geval? Dan gaat het om een regionale storing. Bij een lokale storing kun je ook al een aantal dingen zelf doen voordat de professional arriveert.

  1. Schakel alle groepen uit

  2. Schakel (als dit mogelijk is) de aardschakelaar weer in

  3. Haal alle stekkers uit de stopcontacten

  4. Als de aardlek blijft werken dan zit de storing in één van de apparaten

  5. Stopt de stekkers van de apparaten één voor één weer in de stopcontacten

  6. Wanneer de aardlek er weer uitspringt heb je de boosdoener gevonden

Hulp van een professional

Durf je het nu niet aan om zelf aan de slag te gaan, of heb je gewoon liever een professional over de vloer? Dan ben je aan het juiste adres. Wij hebben namelijk al een vakman uit jouw regio voor je klaar staan. Hij kan al erg snel ter plekke zijn aangezien hij bij jou uit de buurt komt. Heb je dus een noodgeval? Dan kan je hem altijd bellen of mailen voor een afspraak, ook in het weekend en in de avonden.

https://stroomprobleemkwijt.nl/