Safina fanclub
Image default
Beauty en verzorging

In je salon kwalitatieve producten gebruiken om er als schoonheidsspecialiste bovenuit te steken

Als schoonheidsspecialiste gebruik je in je salon ongetwijfeld verschillende soorten producten om je klanten te verwennen. Toch is het belangrijk dat je je bewust bent van de prijs-kwaliteitsverhouding van de producten waarmee je werkt. Een hoge prijs betekent niet rechtstreeks een hoge kwaliteit. En waarom zou je voor je cosmeticaproducten meer betalen dan nodig? Dat is de vraag die Joanne Vogelenzang zich ook stelde en het is daardoor dat er een nieuw Nederlands merk op de markt werd geïntroduceerd: Rawa Secrets. Joanne ontwikkelt schoonheids- en verzorgingsproducten van hoge kwaliteit en biedt ze aan tegen een lage en correcte prijs. Ontdek hieronder meer over dit vernieuwende merk.

Een vernieuwend Nederlands cosmeticamerk met een uitgebreid aanbod

Voorzie je als schoonheidsspecialiste jouw salon van de vernieuwende producten van Rawa Secrets? Dan genieten zowel jij als je klanten van de vele voordelen van dit merk. Dat komt door de interessante prijs-kwaliteitsverhouding. De producten van het merk worden ontwikkeld in een vooraanstaand laboratorium en voldoen aan de hoge Europese standaard op vlak van huidverzorging. De producten zijn vrij van synthetische conserveringsmiddelen, minerale oliën, parabenen, paraffine, Sodium Laureth Sulfaat en zijn daarnaast dierproefvrij. Ook over de verpakkingen van de verzorgingsproducten is nagedacht. Enerzijds zorgt het merk voor mooi ogende verpakkingen, anderzijds zijn de verpakkingen zo opgebouwd dat de productinhoud goed beschermd wordt.

Surf naar de website van het merk voor meer informatie

Als je op de website van Rawa Secrets zit, dan krijg je een handig overzicht van het merk. Het bedrijf communiceert transparant over de ingrediënten die gebruikt worden en geeft ook veel informatie over het ontstaan van het merk. Neem zeker contact op met het team als je vragen hebt. Ze helpen je met alle plezier verder en zorgen voor een uitgebreide uitleg. Op die manier koop jij, als schoonheidsspecialiste, goed geïnformeerd de juiste producten aan voor in je salon