Safina fanclub
Image default
Bedrijven

Incura: praktische patiëntendossier software op maat

Je bent in de zorg gaan werken om anderen te helpen op fysiek of mentaal gebied. Die toewijding waardeert Incura enorm en daarom probeert dit bedrijf zorgprofessionals als jij te ondersteunen met professionele administratieprogramma’s. De achterliggende gedachte is dat alles veel makkelijker kan: facturen, boekhouden, behandelplannen en EPD bijhouden, meetinstrumenten checken, je agenda beheren et cetera. Het gebruiksgemak wordt in de eerste plaats bereikt door alle onderdelen van de administratie te bundelen. Er is dus maar 1 softwarepakket en daar valt alles onder. Dat je online werkt, in plaats van lokaal op 1 pc, is ook een enorm pluspunt. Je kunt tussendoor eenvoudig en snel iets aanpassen, toevoegen of deleten.

Net zoals zorg jouw passie is, is informatietechnologie de passie van het Incura-team. Als koploper onder EPD leveranciers

staat Incura garant voor de allerbeste kwaliteit. Het softwareprogramma wordt al veel gebruikt. Ergotherapeuten, fysiotherapeuten, GGZ-specialisten, logopedisten en oefentherapeuten zijn er zeer tevreden over. Ook als EPD software GGZ en in multidisciplinaire praktijken wordt Incura ingezet en gewaardeerd. Om ervoor te zorgen dat klanten alles uit het programma halen dat erin zit, is de Incura Akademie in het leven geroepen. Er worden seminars, trainingen en opleidingen gegeven om zo efficiënt mogelijk met Incura te kunnen werken. Zo’n training kan online plaatsvinden, maar ook bij Incura in Haarlem of  in jouw praktijk. De Incura app wordt uitgebreid besproken. Het patiënten-portaal komt aan bod. Je krijgt boekhoud tips. En er is aandacht voor het EPD.

Incura neemt veiligheid en betrouwbaarheid uiterst serieus. De certificaten ISO 27001 en NEN 7510 zijn daar het bewijs van. Incura heeft een alliantie met Philips; er wordt gebruik gemaakt van Vital Health. Dit cloud-based platform wordt in de zorg veelvuldig toegepast. Vital Health voldoet 100% aan de huidige veiligheidsvoorschriften. Flexibiliteit,

integriteit, snelheid en zorgvuldigheid zijn gegarandeerd. Een eerlijk tarief en vrije keuzemogelijkheden? Ook daar kun je op rekenen bij Incura. Globaal gesproken zijn er de volgende twee licenties om uit te kiezen:

-per actieve gebruiker een vast bedrag per maand;

-per actieve gebruiker een vast maandelijks bedrag en daarbij 1% van de jaaromzet.

De tweede optie, met lage vaste maandbedragen, is met name interessant voor starters, kleine zelfstandigen en parttimers. Optie 1 wordt eigenlijk pas interessant bij een jaaromzet van €55.000 of hoger.

Incura valt onder de WinBase Groep, dat zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen van software voor zorgprofessionals. Naast Incura ontiwikkelen zij onder het label Edevop ook webbased software voor de zorgverleners.

https://www.incura.nl/