Safina fanclub
Image default
Entertainment

De privé sauna in Twente afhuren

Ben je ook toe aan een beetje ontspanning? Dan is het bezoeken van de rustgevende privé sauna in Twente zeker iets voor jou! Het hebben van ontspanning is voor iedereen heel erg goed en daarom kan het brengen van een bezoekje aan de privé sauna in Twente ook zeker geen kwaad en is het een zeer goede beslissing om te nemen. Je kunt hier namelijk helemaal zelf bepalen met wie je gebruik maat van de sauna. Misschien vind je het wel lekker om hier helemaal alleen naar toe te gaan, maar je kunt ook kiezen om hier samen met je partner, je kinderen of een groep vrienden heen te gaan. Het is niet alleen een privé sauna in Twente waar je gebruik van mag maken, want de gehele wellness hieromheen is helemaal voor jou (en je gewenste vrienden/familie/partner) alleen. Dat betekent dat je gebruik kunt maken van de sauna zelf, het bubbelbad (jacuzzi) en een infraroodsauna, welke weer zeer goed is voor de doorbloeding in je lichaam en je spieren. 

Wat is er beschikbaar?

Alles wat er beschikbaar is omtrent de privé sauna in Twente is geschikt voor een maximaal aantal personen van 6. Er zit een massagestoel bij, waar je lekker gemasseerd kunt worden door middel van de techniek die in de stoel zit verwerkt. Je kunt deze zelf helemaal instellen, zodat het goed aansluit bij de stevigheid van een massage die jij wenst. Daarnaast zijn er 4 ligstoelen beschikbaar en zijn er 2 warme douches en 1 koude douche waar je jezelf lekker kunt afkoelen of weer kunt opwarmen en kunt wassen. Ook zijn er kleedruimtes beschikbaar, waarvan er 2 af te sluiten zijn en 1 algemeen is. 

Zitgedeelte

Ook kan je in de privé sauna in Twente gebruik maken van de warmte lamp die hier beschikbaar wordt gesteld aan de gasten en is er een zitgedeelte voor 6 personen, waar je gezellig met elkaar kunt zitten, maar waar je uiteraard ook kunt ontspannen. Ook is er een koelkast aanwezig.