Safina fanclub
Image default
Winkelen

Je smartphone hoesje zelf ontwerpen kan op deze website

Wil je je smartphone graag bewaren in een hoesje van eigen makelij? Je smartphone hoesje zelf ontwerpen is eigenlijk helemaal niet moeilijk, toch niet als je het met behulp van Xpressing doet. Een hoesje met een favoriete foto of eigen design, een kunstwerk die je erg mooi vindt of een afbeelding waar je altijd mee moet lachen, het kan allemaal. Zowel voor soft case als hardcase, voor alle mogelijke merken van Apple en Samsung tot Huawei, Motorola en OnePlus, bij dit bedrijf zit je goed wanneer je een smartphone hoesje helemaal zelf wil ontwerpen. Voor jezelf of als persoonlijk, bedachtzaam cadeau aan een dierbare. Ook het bedrukken van iPads is een optie!

Een dubbele kwaliteitscontrole

Hoe gaat dit alles precies in zijn werk? Het is haast kinderlijk eenvoudig: selecteer eerst het merk en type van de smartphone wiens hoesje je zelf wil ontwerpen, kies vervolgens het soort hoesje dat je wil bedrukken, en upload vervolgens je foto naar keuze of ontwerp zelf een afbeelding in de online designstudio. Tekst toevoegen is bij beiden gewoon een optie. Druk vervolgens op bestellen en krijg je zelfontworpen hoesje binnen de vijf werkdagen in je brievenbus, waar in Nederland je ook woont. Dankzij een dubbele controle uitgevoerd door zowel een print operator werkzaam bij dit bedrijf, als de dienst kwaliteitscontrole, wordt ieder hoesje uiterst nauwkeurig gecontroleerd voordat het verzonden wordt.  

Maak je smartphone extra persoonlijk

Vind je dus weinig aan de beschikbare smartphone hoesjes en wil je liever zelf iets persoonlijkers ontwerpen? Dan weet je bij deze het geknipte adres om naartoe te surfen. Druk je persoonlijke stempel op je smartphone of bezorg een vriend, familielid of geliefde een onvergetelijk cadeau en neem snel een kijkje op de website van Xpressing. In geval van vragen kan je altijd bellen of een e-mail sturen naar dit bedrijf. Contactgegevens vind je simpelweg op de website!