Safina fanclub
Image default
Woning en Tuin

Last van bedwantsen, kan ik dit zelf oplossen?

Je wordt s nachts wakker omdat je enorme jeuk op je rug hebt. Je loopt naar de badkamer en kijkt in de spiegel. Allemaal rode bultjes op je rug! Dit kan betekenen dat je bedwantsen hebt. Dit is voor heel veel mensen een ware nachtmerrie. Het kan dan ook leiden tot vele slapeloze nachten. Ook kan de financiële schade flink oplopen naarmate het probleem langer duurt. 

Hoe herken je bedwantsen?

Bedwantsen nestelen zich op warme plekken in je huis waar ze goede toegang hebben tot je bloed. Bedwantsen leven namelijk van het bloed van anderen. Ze krijgen dit bloed door je te bijten in je rug, armen of benen. Dit laat rode bultjes achter met vaak wat uitslag eromheen. Waar je de bedwantsen beet vooral aan kunt herkennen is het patroon van de bultjes. Vaak staan deze in een rijtje. Ben je allergisch voor insectenbeten? Dan kan de reactie op je huid een stuk heviger zijn. Denk aan ergere uitslag en roodheid van de huid. Als dit lang aanhoudt is het verstandig om bij je huisarts langs te gaan.

Zelf bedwantsen bestrijden

Je hebt een aantal nachten slecht geslapen en je bent er nu achter dat je last van bedwantsen hebt. Hier wil je natuurlijk iets aan doen. Nu staat er op het internet enorm veel informatie over het zelf bestrijden van bedwantsen. Omdat dit nogal verwarrend kan zijn hebben we de belangrijkste tips verzameld. Begin met het plaatsen van een bedwantsen valletje. Hiermee kun je zeker niet de bedwantsenplaag oplossen, wel kan je bewijzen / controleren dat je echt last van bedwantsen hebt. Ben je hier nu zeker van? Dan kun je er voor kiezen om bedwantsen spray te gebruiken. Hier zit gif in wat het zenuwstelsel van de bedwantsen aantast. Toch is het zelf bestrijden van bedwantsen niet ideaal. Het is enorm lastig om met bedwantsen spray de hele plaag uit te roeien. De beste manier om van je bedwantsen af te komen is door een professional in te schakelen.

Bedwantsen bestrijden door een professional

Om definitief van je bedwantsen probleem af te komen is het slim om de bedwantsen door een professional te laten bestrijden. De bestrijders van Bedwantsenbestrijden hebben stuk voor stuk al jaren ervaring in het bestrijden van bedwantsen. Ze hebben professionele middelen die de bedwantsen definitief uit zullen schakelen. Nadat ze klaar zijn met de behandeling zullen ze je altijd nuttige tips en advies geven om voortaan de bedwantsen uit je bed te houden. Heb je last van bedwantsen? Twijfel dan niet en bel of mail jouw lokale bestrijder voor een afspraak!

https://bedwantsenbestrijden.com/