Safina fanclub
Image default
Boeken en Tijdschriften

Lijst van online drukkerijen

Ben je van plan om een boek te laten drukken? Er zijn vele online drukkerijen waarbij je terecht kunt. Waar je vroeger nog naar je lokale drukkerij moest reizen om hier je documenten af te laten drukken, kan dat tegenwoordig eenvoudig en snel online. Je hoeft dus niet meer je huis te verlaten, alles kan geregeld worden vanuit je luie stoel. Wat een gemak! Echter zijn er diverse online drukkerijen waar je uit kunt kiezen. Is er een online drukkerij die er bovenuit springt? Hieronder zetten we een aantal van de bekendste online drukkerijen van dit moment voor je op een rijtje.

Ezbook

Eén van de meest gebruikte online drukkerijen van dit moment is EZbook. Wat gelijk opvalt aan deze site is het feit dat dit de best beoordeelde online drukkerij van zowel Nederland als België is. De klanten zijn dus erg tevreden over de services van deze website. Verwonderlijk is het dan ook niet dat 99% van de klanten Ezbook ook daadwerkelijk aanraadt. Hoe komt het dat deze online drukkerij excelleert op het gebied van boeken en documenten drukken? Ten eerste kijken gebruikers naar de prijs. Bij Ezbook krijg je altijd een laagste prijs garantie. Echter is de prijs – kwaliteit verhouding uitstekend. Voor een lage prijs is jouw drukwerk van een hoge kwaliteit. Bovendien duurt de levering niet lang: 3 tot 5 dagen. Binnen 1 dag is tevens mogelijk in het geval van spoed. Hiervoor heeft Ezbook een speciale spoedlijn in het leven geroepen. Doordeweeks kun je tussen 10 en 5 uur terecht bij deze lijn. Wachttijden zijn er niet. Bovendien is het bestellen binnen 3 stappen gedaan.

Drukwerkdeal

Een andere hoog beoordeelde online drukkerij is Drukwerkdeal. Hierbij kun je terecht voor het drukken van boeken, maar ook voor het laten bedrukken van kleding, tassen, verpakkingen of andere geschenken. De keuze is dus groots. De bezorging is altijd gratis, verzendkosten zijn er niet. Ook spoedlevering is mogelijk. Omdat Drukwerkdeal zich niet exclusief focust op het drukken van boeken en documenten, is de kwaliteit bij Ezbook hoger op dit vlak.

DrukLand

DrukLand is een online drukkerij die zich focust op het bedrukken van diverse soorten papier. Vooral voor bedrijven is DrukLand een interessante optie. Zo kun je hier flyers, posters, folders, visitekaartjes, rollup banners en ansichtkaarten laten bedrukken met tekst en/of afbeeldingen. Dankzij de diverse drukwerk aanbiedingen die ze wekelijks aan hun klanten bieden, is de prijs hier altijd relatief goed. Ook petten, onderzetters en diverse andere spullen kun je laten drukken. Interessant voor bedrijven voor bijvoorbeeld een goodie bag. Bovendien hebben ze een hoop ervaring op dit vlak. Zo drukken ze jaarlijks meer dan 50 miljoen flyers. Niets is hen te veel. Vooral voor bedrijven is DrukLand een interessante online drukkerij.