Safina fanclub
Image default
Bedrijven

Een grote reclamespandoek met frame

Organiseer jij een bedrijfsevent of sponsor je een bestaand evenement? Dan wil je natuurlijk opvallen met je merk. Dé manier om dit te bereiken is met een leesbare reclamespandoek met frame. Dit communicatiemiddel heeft aan effectiviteit nog altijd niets ingeboet en valt met het juiste drukwerk bovendien op door een zeer moderne uitstraling.

Waarom kiezen voor een reclamespandoek met frame

Op een evenement zijn er verschillende manieren om onder de aandacht te komen bij je doelgroep. Dit kan met een variëteit aan marketingmiddelen zoals folders, visitekaartjes of het uitdelen van gratis bedrijfsmagazines. Hoewel deze communicatie uitingen ideaal zijn om gedurende langere tijd top of mind te blijven bij de doelgroep, springen ze niet zo in het oog als een spandoek. Een reclamespandoek met frame torent op een event boven alles en iedereen uit en is – als je het op de juiste positie ophangt – vanuit vele hoeken zichtbaar. Nemen mensen je merk niet bewust waar, dan doen ze het wel onbewust. Dit maakt het spandoek een uitstekende instrument voor branding en de manier bij uitstek om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten.

Welk type spandoek moet ik kiezen?

Reclamespandoek met frame zijn er in vele soorten en maten. Het is daarom zaak om te kiezen voor een variant die aansluit op jouw doelstellingen én de huisstijl van je organisatie. Wij  bieden we daarom ruime keuze op het gebied van aspecten als formaat, gewicht en materiaal. Met formaatopties van 50 cm tot 5000 cm bij 50 cm tot 500 cm ben je altijd verzekerd van een optimale zichtbaarheid. De materiaalkeuze die wij bieden is al even divers: van voordelig PVC-doek tot een professionele block-out en van een stijlvol vlaggendoek tot winddoorlatend mesh.  Kijk op onze website voor alle mogelijkheden voor een reclamespandoek met frame te laten maken of informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.