Safina fanclub
Image default
Sport

Met de EMS training word en blijf je fit, gewoon vanuit huis!

Wil jij niets liever dan vanuit huis jouw lichaam efficiënt en effectief trainen? Heb je weinig tijd, geen zin om naar de sportschool te gaan of vindt je het gewoon fijn om thuis je spieren te trainen of gewicht verliezen? Dan is EMS training ideaal voor jou. Tijdens een trainingssessie voer je verschillende reguliere oefeningen uit, waaronder sit-ups, lunges en squads. Terwijl jij aan het trainen bent en de reguliere oefeningen uitvoert, worden je spieren extra gestimuleerd door elektrische spierstimulatie (EMS). Met EMS kan je niet alleen gewicht verliezen, je spieren trainen of je lichaam fit houden. EMS zorgt ook nog eens voor een betere bloedcirculatie, betere stofwisseling en versteviging van de huid.

Kleine elektrische impulsen die normaal gesproken door onze hersenen naar de spieren worden gestuurd waardoor de spieren gaan bewegen, worden nu van buitenaf door het EMS apparaat naar de spieren gestuurd. Dit wordt gedaan via elektroden die in een speciaal trainingspak verwerkt zijn. De elektrische impulsen die je via de elektroden in het pak voelt zijn volkomen veilig en voelen aan als een lichte tinteling. Deze manier van trainen doet dus absoluut geen pijn!

Om effectief af te vallen of je spieren te trainen in de sportschool ben je al gauw zo’n 3 tot 4 uur aan het trainen. Wanneer je je spieren traint of gewicht verliest met EMS ben je maar 20 minuten kwijt aan 1 training, wat zo goed als hetzelfde resultaat geeft als de lange training in de sportschool. Daarbij kan je met EMS trainen wanneer je maar wilt, je hoeft geen rekening te houden met de openings- of lestijden van een sportschool.   

Huur het EMS apparaat bij StimaWELL

Wil jij ook thuis aan de slag met EMS? Voor een EMS training thuis heb je het volgende nodig:

  • Een EMS trainingsapparaat
  • Een EMS stimulatiepak
  • Bandelektroden voor de benen en armen

Bij StimaWELL kan je het EMS apparaat en alle benodigdheden huren, zodat je geen hoge aanschafkosten hebt. De kosten voor huren zijn €249,- voor drie maanden.

https://ikwilstimawell.nl/