Safina fanclub
Image default
Verbouwen

Met gemak door uw verhuizing heen, ontdek de verhuis parels!

Herkent u de irritaties en onnodige ruzies tijdens het verhuizen? Je bent al je spullen kwijt, laat een doos vallen, een tafelpoot breekt af. Niet echt iets om naar uit te kijken. En toch is de woning en verhuiskaart groeiende dan ooit tevoren! En al deze mensen hebben een verhuizing over om een betere woning of kantoor te gaan bewonen. Laten we dan eens samen kijken hoe we de verhuizing voor u wat dragelijker kunnen maken. Maak het jezelf eens gemakkelijk en besteed het verhuizen gerust eens uit! Van Gaste Verhuizingen draagt zorg voor de verhuizingen in Bergen Op Zoom, Roosendaal en ook in Etten-Leur!

De helden van de verhuisservice in Bergen op Zoom

Het team vakkundige en erkende verhuizers van het verhuisbedrijf in Bergen op Zoom dragen zorg voor al uw spullen tijdens het verhuizen. Als dat geen heerlijk en opgelucht gevoel geeft. En dit doen zij ook nog eens met een glimlach. Naast de hulp tijdens het verhuizen zorgen de collega’s van Van Gastel verhuizingen ook voor de tips en trucs voor een vlekkeloze verhuizing. Zo kan het handig zijn om uw spullen in een tijdelijke opslag op te slaan. Ontdek de opslag in Roosendaal of een stukje verder de opslag in Bergen op Zoom. Genieten hoe een beetje extra ruimte voor veel meer overzicht zorgt, en dat kan iedereen wel gebruiken tijdens een verhuizing is het niet?

Uitbreiding naar Etten-Leur

Van Gastel Verhuizingen draait al jarenlang mee in de verhuiswereld. Met de basis in Bergen op Zoo werd uitgebreid naar Roosendaal en natuurlijk wordt Etten-Leur ook bedient van verhuizingen. Dat maakt vaan Gastel Verhuizingen hét verhuisbedrijf in Etten-Leur. Neem gerust contact op via de telefoonnummer +31 (0) 165 – 53 71 69 of bekijk eens de diensten via de website en geniet van de service van Van Gastel Verhuizingen. Verhuizen wordt hiermee ee stuk leuker!

https://www.vangastelverhuizingen.nl/