Safina fanclub
Image default
Dienstverlening

Naamplaten in de meest uiteenlopende stijlen en in verschillende maten

Overweegt u een cottage naambord? We kunnen de modellen met afbeelding aanraden. Er zijn maar liefst 26 plaatjes om uit te kiezen. Van vogels en bloemen tot vlinders, maar ook paarden, huisjes en bomen. Deze borden zijn met de hand gegoten. Ze worden in Engeland gemaakt. Een speciale mal wordt in zand gegoten en hierbij wordt eersteklas aluminium gebruikt. Een cottage plaatje met alleen tekst en huisnummers in cottage stijl -met of zonder afbeelding- zijn ook verkrijgbaar bij Naambordkopen.nl.

Een interessante categorie op Naambordkopen.nl is die van het uithangbord. Dit soort borden heeft een ambachtelijke uitstraling en ze zijn zowel geschikt voor bedrijven als voor woningen. De platen worden in eigen beheer gemaakt. Ze  zijn binnen drie tot vijf werkdagen leverbaar. Qua materiaal is er van alles mogelijk: hout, smeedijzer en RVS bijvoorbeeld. De look gaat van strak en modern tot klassiek en nostalgisch. De bordjes kunnen aan beide zijden van tekst worden voorzien. Het lettertype, de lettergrootte, de kleur van het bord en de letter: u bepaalt het allemaal zelf!

De leukste cadeautjes vindt u bij Naambordkopen.nl

Op Naambordkopen.nl is het heerlijk shoppen voor cadeautjes. Wat vindt u bijvoorbeeld van de hartenwens naambordjes? Wij gaan er binnenkort zeker een paar bestellen! De hartjes zijn gemaakt van duurzaam hout en voorzien van een white wash laagje. De afmetingen zijn: 18 bij 16 cm. De tekst kan algemeen zijn als “Van harte gefeliciteerd !!”. Er een persoonlijk presentje van maken doet u door de naam van de jarige of jubilerende op te geven en bijvoorbeeld een dierbare herinnering. De tekst wordt in het hart gebrand en heeft de kleur bruin. Aan de bovenkant zit een klein gat met een touwtje erdoor om het hart op te hangen.

Het Naambordkopen.nl-assortiment is groot en afwisselend. Om uw weg binnen al die platen en huisnummers te vinden, raden we aan per categorie te zoeken. Hier nog enkele voorbeelden van hoofdgroepen:

–        glaslook naamplaten;
–        houten naamborden;
–        huisnummers;
–        kunststof naamborden;
–        leisteen naamborden;
–        marmer;
–        messing;
–        perspex naamborden.

 

https://naambordkopen.nl/