Safina fanclub
Image default
Management

New business ideas in telugu

Nieuwe bedrijfsideeën in telugu

 

1. Boodschappendienst:

Als je denkt dat je uitstekende management- en planningsvaardigheden hebt, kun je deze business efficiënt runnen. Het enige wat u hoeft te doen is op zoek gaan naar boodschappen zoals bankzaken, boodschappen doen, rekeningen betalen, dingen afleveren, enz. en verdienen aan de diensten die u levert.

 

2. Partyplanner:

Als je van plannen en organiseren houdt, wat dacht je er dan van om partyplanner te worden. Dit is de meest opwindende baan omdat er creativiteit bij komt kijken. Deze business is erg in trek in de metropolen omwille van hun feestcultuur.

 

3. Boekhouding en Record-Keeping:

Als cijfers je opwinden, dan kun je een bedrijf starten in Accounting and Record-Keeping. Een financieel persoon met ervaring in een boekhoudkundige baan kan met deze business geld verdienen door zijn deskundige diensten aan te bieden. Je hebt een speciale opleiding voor deze business nodig, maar je kunt op eigen houtje beginnen met zeer weinig investering.

 

4. Dagverzorgingsdiensten:

Tegenwoordig vertrouwen veel ouders op kinderdagverblijven om voor hun kinderen te zorgen terwijl ze werken. Terwijl sommige ouders een professioneel kinderdagverblijf als de veiligste optie voor babysitting beschouwen, vinden anderen een huiselijke omgeving voor hun kinderen het beste. Dus, als je van kinderen houdt en het niet erg vindt om een paar uur van je dag te besteden aan de zorg voor hen, dan kun je een Day Care Service center beginnen.

 

5. Sofa Schoonmaak Diensten:

Mensen krijgen het elke dag drukker. Zij vinden geen tijd om hun meubilair thuis en op kantoor schoon te maken. Als u van schoonmaken houdt, dan kunt u met sommige semi-geschoolde of ongeschoolde arbeidskrachten samenwerken en een Sofa Schoonmaakdienst met behulp van de juiste apparatuur beginnen.

 

6. Visum Consultant:

Consultants zijn altijd gewild. Als je kennis hebt van de verschillende regels en voorschriften van visa en je kunt begeleiden over de documenten die nodig zijn in het proces, dan kun je een Visa Consultancy bedrijf oprichten.

 

7. Persoonlijke kok:

Als u van koken houdt en expertise bezit in het koken van verschillende keukens, kunt u een Personal Chef zijn en inkomsten genereren uit uw diensten. Deze business vereist dat u voornamelijk investeert in de kookapparatuur en de ingrediënten.

 

8. Sport Coach:

Als je de liefde voor sport deelt en in het bezit bent van een diploma sportcoaching, kun je kinderen of individuen opleiden die een carrière in de sport willen maken. Je zult de persoon persoonlijk moeten trainen zodat hij zijn doel kan bereiken.

 

9. Verhuur van ATM ruimte:

Een commerciële ruimte levert altijd goede winsten op. Het verhuren van uw ruimte aan een bank geldautomaat zal een vaste maandelijkse winst opleveren.

 

10. Auto/Bus verhuur:

De autoverhuur business is gegroeid sinds Ola & Uber zijn ontstaan. Bussen zijn in grote vraag voor familie functies, bruiloften, enz. Start een Car/Bus verhuur bedrijf met een zakelijke lening van Lendingkart.com

 

11. Verhuur van bouwmateriaal:

De vastgoedsector in India is booming dag na dag. Vanwege de hoge kosten, ontwikkelaars de voorkeur aan de bouw apparatuur te huur. Het starten van deze business zal resulteren in hoge winsten elke keer.

 

12. Fancy Dressing verhuur bedrijf:

Het starten van een Fancy-dress business is een lage investering business idee als je nodig hebt om jurken die kinderen passen kopen als er een enorme behoefte van schoolkinderen voor schoolevenementen. Start uw fancy-dress verhuur bedrijf en verdien rijkelijk.

 

13. Decorateur:

Het starten van een Decorateur bedrijf is altijd een geweldig idee als elk evenement vereist decoratie materiaal, stoelen, podium materiaal, enz. Hoewel de initiële investering in deze business hoog is, zal het bij elk evenement winst opleveren omdat dezelfde spullen zullen worden gebruikt.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/