Safina fanclub
Image default
Dienstverlening

Onderneem een van de single groepsreizen van dit reisbureau

Heerlijk borrelen, excursies maken, nieuwe steden ontdekken en ontspannen is natuurlijk veel leuker met een gezellige groep! Met ruim vijftien jaar ervaring organiseert One2gethertravel daarom geweldige single groepsreizen. Door deze ruime ervaring kent dit reisbureau de wensen en behoeften van singles als geen ander. Samen met een enthousiaste reisleider onderneem je geweldige excursies en geniet je van een onbezorgde vakantie!

Maak prachtige herinneringen en ontmoet nieuwe mensen

Tegenwoordig hebben vele singles, in het bijzonder alleenstaande vijftig plussers, de magie van single reizen ontdekt. Dit is een zeer positieve ontwikkeling, omdat het alleenstaanden de mogelijkheid biedt om een fantastische reis te maken met fijn gezelschap. Je ontmoet nieuwe mensen met dezelfde interesses en ontdekt de mooiste plaatsen op aarde. Hoe fijn is het niet om alle bijzondere verhalen die je meemaakt op reis te kunnen delen met je medereizigers?

Alles mag, maar niets moet

Wanneer je besluit om een van de single groepsreizen te ondernemen, ga je op vakantie met een groep van ongeveer twintig personen. Zo ervaar je altijd een persoonlijke en gezellige sfeer. De groep wordt begeleidt door een deskundige en enthousiaste reisleider. Er worden geweldige excursies en activiteiten met de groep ondernomen. Het is echter wel jouw vakantie. Alles mag, maar niets moet! Zie jij een bepaalde activiteit niet zo zitten of wil je toch even een dagje voor jezelf? Trek er gerust even alleen op uit. Zo ervaar je de vrijheid van het single reizen én de gezelligheid van fijne reisgenoten.

Boek een geweldige groepsreis

Door te kiezen voor een van de geweldige single reizen van One2gethertravel kies je voor volledige vrijheid. Zet die stap en onderneem een van de geweldige single groepsreizen van dit reisbureau! Ontmoet nieuwe mensen, ontdek nieuwe gebieden en geniet van fijn reisgezelschap. Neem contact op met de enthousiaste medewerkers, zij informeren je graag over alle mogelijkheden. Wat je budget ook is, deze specialisten zorgen voor een onvergetelijke reis!