Safina fanclub
Image default
Eten en drinken

Ontdek de luxe van private dining in Amsterdam

Als u een private dining in Amsterdam wilt organiseren voor uw vrienden, familie of collega’s, schakelt u All About Cooking in. Dit bedrijf is geboren uit een enorme passie voor alles wat met koken te maken heeft en wordt geleid door een prijswinnende chef-kok. Vertrouw op deze experts om u van a tot z te ontzorgen en uw etentje tot in de puntjes te verzorgen. Zo bezorgt u uzelf en uw gasten een sfeervolle en culinaire beleving die hen nog lang bij zal blijven. Heeft u specifieke wensen, voorkeuren of dieetwensen? Laat het vooral weten aan chef-kok Marco Krispijn en hij zorgt voor een smaakvolle en creatieve oplossing.

Ervaar een unieke bbq op locatie

All About Cooking verzorgt unieke private dining in Amsterdam en is vooral gespecialiseerd als bbq-cateraar. Schakel deze specialisten in om een bbq op bijzonder hoog culinair niveau te ervaren. Dit is zowel bij u thuis als op locatie van deze cateraar mogelijk. Alle gerechten worden gegarandeerd in stijl aan u en uw gasten gepresenteerd: van salades tot hamburgers en verrassende bijgerechten. Deze cateraar gebruikt voor diverse private dining gelegenheden in Amsterdam ook hun Big Green Egg. Hiermee worden de lekkerste grillgerechten op hoog niveau voor u bereid. U geniet dus de hele avond van heerlijke smaken en u neemt de tijd om bij te praten met alle gasten van uw evenement. Wilt u graag een spontane avond uit in Amsterdam, of heeft u binnenkort een groot feest zoals een bruiloft of een bedrijfsfeest? Voor al deze gelegenheden, en nog veel meer, rekent u op de culinaire hoogstandjes van All About Cooking en chef-kok Marco Krispijn.

Plan vandaag nog uw evenement met deze cateraar

Bent u toe aan een gezellige avond en een unieke private dining experience in Amsterdam? Neem dan vandaag nog contact op met deze culinaire experts en maak een afspraak voor uw feest of evenement. U bereikt deze specialisten eenvoudig via het contactformulier op hun website of via hun telefoonnummer.