Safina fanclub
Image default
Eten en drinken

Noten zijn super gezond, feiten of fabels?

Je wordt er mee doodgegooid, noten zijn gezond! Maar is dit eigenlijk wel zo? Er gaan een aantal wisselende verhalen over noten, pitten en zaden rond. Ze worden tegenwoordig superfoods genoemd, maar waarom is dit niet al langer bekend. Of is het toch een hype? In dit artikel nemen we je mee in de feiten over noten pitten en zaden. Daarna mag je zelf bedenken of dit dan je gezondheid bevorderd of dat het toch fabels zijn. In onze noten groothandel hebben we alle kennis en kunde over onze noten, pitten en zaden en daarom nemen we je eens mee in deze wereld.

Superfoods of niet?

De afgelopen jaren is er een flinke inhaalslag gemaakt met betrekking tot de kennis en kunde van onze voeding. De schijf van vijf is prima om aan vast te houden maar velen van ons willen toch een stap verder gaan. Wie wat meer spiermassa wilt, een betere sport conditie of voor wie gewoon extra aandacht wilt hebben voor ons spijsvertering en bloedvaten is er meer kennis gekomen. Wanneer we naar de noten, zaden en pitten gaan kijken ontdekken we ineens dat deze boordenvol vitamines, mineralen en gezonde vetten zitten! Met recht dus een toevoeging aan ons eet patroon en een onderdeel van de superfoods van nu.

Welke noten moet je dan hebben?

On ons assortiment hebben we een breed aanbod, voor ieder wat wils eigenlijk. Wat dacht je van de gezonde en erg lekkere pijnboompitten  en geroosterde pepita pompoenpitten? Deze doe je gemakkelijk door een ontbijt, lunch of diner! Ook de walnoten  zijn een zeer goede toevoeging wat betreft de vitamines en mineralen. Zorg ervoor dat je geen kleine verpakkingen van de noten heb zodat je elke dag opnieuw naar de winkel moet. Bij Horecanoten haal je grotere voordeelverpakkingen zodat het gemak om noten, zaden en pitten gemakkelijker en langer in je voeding mee genomen kunnen worden. Ontdek in de webshop welke noten jij wilt toevoegen voor een gezonde levensstijl en best direct jouw voordeelverpakking!

 

 

https://www.horecanoten.nl/