Safina fanclub
Bedrijven

Relatietherapie Rotterdam

Waarom relatietherapie

Zijn u en uw partner op een punt in de relatie beland, waarop het contact moeizaam verloopt, dan is dit een goed moment voor relatietherapie. Messersmid Relatietherapie is een bewezen methode, om de relatie eens in een andere setting onder de loep te nemen. Relatietherapie Rotterdam kan u hierbij uitstekend van dienst zijn. U heeft in het verleden vol overtuiging voor elkaar gekozen. Het zou zonde zijn om zoiets kostbaars als uw relatie stuk te laten lopen, terwijl het anders kan.

Inzichten

Tijdens de eerste fase van een relatie, verbloemen de vlinders in de buik, eventuele negatieve trekjes van uw partner. Het is goed om u te realiseren, dat ieder mens leuke en minder leuke kanten heeft. Dat maakt ieder mens immers uniek. Wat in een relatie van groot belang is, is communicatie. Door met elkaar te blijven praten, wordt inzicht verkregen in de behoeftes en verlangens van de ander, maar ook van uzelf. Mensen laten zich veelal leiden door gedachten, zonder deze gedachten ook met de partner te bespreken. Hierdoor worden verwachtingspatronen gecreëerd, waar de partner echter geen weet van heeft. Een grote valkuil, die veel onnodig leed kan veroorzaken.

Werkwijze relatietherapie

Om de relatietherapie Rotterdam te laten slagen, is het belangrijk, te weten welke werkwijze het beste bij u en uw partner past. Messersmid relatietherapie onderscheidt zich, door het doorbreken van de vicieuze cirkel of neerwaartse spiraal. Dit is een groot voordeel, omdat op deze manier langdurig bestaande patronen, snel kunnen worden doorbroken. Hiermee is de eerste stap al gezet.

Messersmid Relatietherapie

Als u zich weet over te geven aan relatietherapie Rotterdam, dan zult u beiden al snel ervaren dat Messersmid Relatietherapie u weer op het goede spoor kan zetten, door relatietherapie, die direct toepasbaar is.

https://www.messersmid-relatietherapie.nl/