Safina fanclub
Image default
Bedrijven

Slijtvaste pvc-tegels voor de keuken, netjes gelegd door VH Vloeren

Stijlvol en eenvoudig in onderhoud: pvc tegels keuken

Een pan die op de grond valt, een beker limonade waarmee geknoeid wordt. Een keukenvloer heeft heel wat te verduren en moet vaak gereinigd worden. Met pvc-tegels in de keuken van VH Vloeren heeft u een vloer die vocht- en hittebestendig is en die bovendien vuilafstotend is. Daarnaast heeft u de keuze uit pvc-vloeren in diverse stijlen, zoals een houtstructuur, visgraatpatroon en betonlook, zodat u de gewenste uitstraling creëert.

Keukenvloer van pvc: praktisch in gebruik

Een pvc-vloer is geschikt voor gebruik in de keuken, omdat het materiaal robuust is en een geluiddempende, brandvertragende en antislip-werking heeft. In combinatie met vloerverwarming zorgen uw pvc tegels keuken bovendien voor een goede geleiding. Vlekken verwijdert u eenvoudig met een vochtige doek en een pH-neutraal reinigingsmiddel. Het is belangrijk om geen zachte zeep of een agressief schoonmaakmiddel te gebruiken. Ook gebruikt u slechts weinig water. Zo onderhoudt u uw vloer goed en heeft u er lang plezier van.

Vloerenspecialist VH Vloeren legt uw vloer op de juiste manier

Van Hoogenhuizen-Vloeren, dat gevestigd is in Amersfoort, biedt een professionele legservice door de vakman en legt vloeren in heel Nederland. Het snijden van pvc-tegels of stroken is een precisieklus die u gerust aan vloerenspecialist VH Vloeren kunt toevertrouwen. De vaklieden hebben veel ervaring met ondergronden en het leggen van pvc. Het resultaat is een keukenvloer zoals u in gedachten had en waar u helemaal tevreden mee bent.

Een enorme vakkennis op het gebied van vloeren en twintig jaar ervaring is wat VH Vloeren te bieden heeft. Ook het egaliseren, renoveren of reinigen van een vloer is uiteraard mogelijk. Houdt u van kwaliteit en vakmanschap? Laat uw pvc-tegels voor de keuken dan door deze vloerenspecialist leggen, die korte lijnen met leveranciers heeft. Vraag een offerte aan en laat u verrassen door de scherpe prijzen!

https://vhvloeren.nl/