Safina fanclub
Image default
Vakantie

Reizen en muziek

De tijd voor reizen is weer begonnen. De bladeren worden weer groen. De vogels beginnen weer te fluiten en het begint te kriebelen bij je. De tijd is weer aangebroken. Reizen! Je koffers en rugzak zijn gepakt en je gaat ervoor. Ok even op de rem want wat ga je doen tijdens je reis naar je bestemming? Ga je je stierlijk vervelen en andere passagiers lastigvallen? Of ga je wat quality time doorbrengen met je favoriete artiesten?

Daar ga je dan

Je veegt de ochtend uit je ogen, gaapt een keer en gaat naar je auto om naar het vliegveld te gaan. Onderweg luister je om wakker te worden naar de beste zangers die de radio te bieden heeft en de slaap begint te verdwijnen. Je komt al lekker in de stemming voor je reis naar die bestemming waar je al zolang van hebt gedroomd. Na een drukke incheck en een hoop last minute geregel zit je dan eindelijk aan boord naar je bestemming. Ok wat ga je doen? Vraag je jezelf af. Slapen. Laat dat nou net niet makkelijk zijn met al dat geroezemoes om me heen. Je had beter slaappillen kunnen kopen. Maar laat dat nou net het enigste zijn wat je vergeten bent.

Bezigheidstherapie

Afijn je hebt in ieder geval wel gedacht aan je behoefte iets te doen. En besluit een kruiswoordpuzzels oplossen het beste tijdverdrijf is om jezelf bezig te houden tijdens je reis. Dit bevalt best. Je hebt een bak koffie je kruiswoordpuzzel en zit comfortabel in je stoel. Het nadeel is dat je je na een korte tijd al begint te vervelen met die puzzels en je afgeleid wordt door alle geluiden om je heen. Was je nou die slaappillen maar niet vergeten. 

In hogere sferen 

Een bak koffie en wat gegraai in je handbagage neem je het beste besluit wat je kan nemen. Waar je vanochtend juist wakker van werd kan je nu meer rust bieden dan ooit tevoren. Klaar met al die prikkels en gesprekken om je heen. Je pakt je telefoon en sluit je Harman Kardon hoofdtelefoon aan en gaat er lekker voor zitten. Lekker een rustig deuntje door je oren laten gaan en jezelf in een andere wereld wanen. Afsluiten voor alles wat er om je heen gebeurt. Even wat top 40 muziek om divers te doen. Of muziek gerelateerd aan je bestemming om alvast in die sferen te komen. Een goed besluit zo aan het begin van je reis. 

De tijd vliegt voorbij en je doet na een paar uur voorzichtig je ogen open. Je reis is heerlijk verlopen. Je bent ontspannen, rekt je een keer uit en kijkt uit het raam. Ziet de blauwe lucht en de zee terwijl je nog naar je favoriete muziek luistert. Bestemming bijna bereikt. Deze reis wordt een mooie als het zo goed begint. Zo zie je maar wat muziek voor je kan doen als je de toon op het juiste moment inzet.