Safina fanclub
Image default
Eten en drinken

Tahina Al Yaman

Al Yaman is een bekend merk uit het Midden-Oosten en ze staan vooral bekend om het maken van de beste Tahina. Nu is Tahina Al Yaman ook in Nederland verkrijgbaar voor consumenten en het wordt in steeds grotere hoeveelheden naar Nederland geëxporteerd.   

Bij veel winkels in Nederland kun je nu Tahina Al Yaman kopen maar helaas nog lang niet bij alle winkels. Zo hebben de Jumbo en AH wel Tahina in de schappen liggen maar niet van het merk Al Yaman. Ze hebben vaak hun eigen merken in de schappen liggen of A-merken van hun vaste leveranciers. Zo is het vinden van Tahina Al Yaman niet altijd even makkelijk. Bij de lokale Turkse en Arabische winkels verkopen ze het wel bijna altijd.

Als je het toch niet bij de lokale winkels kunt vinden hoef je geen zorgen te maken. Je kunt Tahina Al Yaman namelijk ook gewoon online bestellen en het thuis laten bezorgen. Steeds meer mensen doen online boodschappen en het is zelfs makkelijker dan naar de winkel gaan. Je kunt boodschappen doen wanneer je wilt en hoeft nooit meer in de rij te staan. De prijs van Tahina Al Yaman ligt online bovendien ook nog lager dan in de gewone winkel.