Safina fanclub
Image default
Woning en Tuin

Thermosflessen zijn hip

Thermosflessen zijn hip. Helemaal nu mensen steeds bewuster leven. Een thermosfles ziet er leuk uit en is super praktisch. Je kunt je thermosfles overal vullen met water, koffie of thee. Ga je fietsen, werken, wandelen, sporten, op vakantie of naar de zee? Thermosflessen zorgen ervoor dat je koude drank koud blijft en dat je warme dranken ook heel wat uren warm blijven. Daarnaast is het belangrijk dat een thermofles niet lekt.

Thermosflessen tegen plastic

Thermosflessen zijn elke keer weer te hergebruiken. Voor in de ochtend koffie en in de middag water? Spoel je fles om en je kunt gerust switchen van drank. Met thermosflessen bespaar je bergen plastic wegwerpflesjes en bekertjes. Thermosflessen zijn naast leuk en praktisch ook super milieuvriendelijk. Met thermosflessen gaan we als samenleving zwerfafval tegen. Er zijn veel bedrijven die voor thermosflessen gaan als relatiegeschenk. Die bedrijven hebben vaak vitaliteit of duurzaamheid als kernwaarde.

Verschillende thermosflessen

Ben je al overtuigd van het nut van thermosflessen ten opzichte van plastic flessen of plastic bidons? Je hebt keuze uit verschillende soorten thermosflessen. Thermosflessen verschillen van maat, materiaal, soort dop, kleuren en opdruk. Kies een thermosfles die jij mooi vindt. Geef je een thermosfles cadeau? Dan kun je thermosflessen soms ook laten bedrukken. Bedruk zijn of haar naam op de fles of een lief persoonlijk bericht. Let wel op dat bij sommige bedrijven pas van een bepaalde oplage de thermosflessen bedrukt kunnen worden.

Thermosflessen bedrukken bij Retulp.nl

Bestel je thermosflessen voor een onderneming? Vergroot de naamsbekendheid door thermosflessen te bedrukken. Je kunt kiezen voor een logo, maar ook voor een boodschap tijdens bijvoorbeeld een campagne. Je kunt thermosflessen in allerlei kleuren krijgen en de bedrukking kun je ook helemaal zelf kiezen. Bij Retulp.nl kun je ook je ontwerp zelf maken. Ben je benieuwd naar het bedrukken van Thermosflessen? Neem contact op met Retulp voor meer informatie of vraag een offerte aan.

https://retulp.nl/