Safina fanclub
Image default
Aanbiedingen

Vergeet die typisch Hollandse verjaardag, maak er iets unieks van! (en zo doe je dat)

Heb jij het ook helemaal gehad met die typisch Hollandse verjaardagen? Raak je inmiddels een beetje door je smoesjes heen om maar niet wéér naar zo’n oersaaie verjaardag te moeten? Dan ben je vast en zeker niet de enige. Voor veel mensen zijn verjaardagen een ware kwelling. Het is allemaal zo ontzettend voorspelbaar, dat je vooraf precies weet hoe de dag zich zal voltrekken: in een kringetje met de hapjes midden op tafel. Het kan dan verleidelijk zijn om zelf ook maar zo’n typisch Hollandse verjaardag te organiseren, want waarom zou jij wel moeite doen als de rest dat ook niet doet?! Toch doe je er goed aan om van jouw verjaardag iets unieks te maken, wil je deze trend eindelijk kunnen doorbreken. Hoe je dat doet? Dat lees je hieronder.

Trek die verkleedpakken maar uit de kast

En dan bedoelen we niet de verkleedpakjes van de kinderen. Ook voor volwassenen zijn er diverse leuke verkleedpakken te koop. Het kan even duren voordat je jouw genodigden zo ver hebt om zo’n gek pak aan te trekken, maar als iedereen dan eenmaal vermomd is, dan kan de lol uiteraard niet meer op. Zeker niet wanneer er enkele lekkere (alcoholische) versnaperingen op tafel staan en de photobooth props en wegwerpcamera’s voor het grijpen liggen. Even wat ballonnen en slingers ophangen en het feest kan niet meer stuk!

Ga voor een middagje bowlen, karten of lasergamen

Ga je er liever met de hele groep op uit? Trek dan maar vast je bowlingschoenen aan, want bowlen is en blijft een ontzettend toffe activiteit om met z’n allen te ondernemen. Hetzelfde geldt voor karten en lasergamen bijvoorbeeld. Deze activiteiten zijn wellicht iets minder ‘stoffig’ dan een ouderwets potje bowlen. Afhankelijk van de gemiddelde leeftijd en de voorkeuren van de mensen die jij op je verjaardag hebt uitgenodigd, kun je ook een andere activiteit buitenshuis organiseren.

Een workshop valt altijd wel in de smaak

Wil je graag iets actiefs ondernemen, maar zie je het niet zitten om buitenshuis te gaan bowlen, karten of lasergamen? Dan zijn er gelukkig genoeg activiteiten te bedenken die je binnenshuis kunt doen. Een workshop is daar een mooi voorbeeld van. Ga bijvoorbeeld eens bloempotten versieren of armbanden maken. Succes gegarandeerd!

 

https://www.slingershop.nl