Safina fanclub
Image default
Woning en Tuin

Vernieuwde elektrische boilers zorgen voor flinke besparingen en een beter millieu

Vernieuwde elektrische boilers zorgen voor flinke besparingen en een beter millieu.

 

U zult er binnenkort toch ook aan moeten geloven. De regering heeft besloten dat alle huishoudens voor 2050 van het gas af moeten. 
En dat zouden we met zń allen toch ook gewoon moeten willen, want eigenlijk heeft dat alleen maar voordelen. 

Hoofd koel, huis warm

Laten we bij het meest eenvoudige beginnen; de boiler. U heeft waarschijnlijk nog steeds een oude gasketel hangen. Best gevaarlijk, koolstofmonoxide vergiftiging, een gas lek en het is nog duur ook… daar zit niemand op te wachten natuurlijk. Met een elektrische boiler is dit verleden tijd. 

Een elektrische boiler heeft als voordeel dat deze goedkoop is in aanschaf, weinig onderhoud nodig heeft en zeer eenvoudig is aan te sluiten.

Verder zijn elektrische boilers tegenwoordig verkrijgbaar in alle soorten en maten, horizontaal of verticaal geplaatst, plat of rond. 

Er zijn elektrische boilers van 5 tot wel 2000 liter te koop en er zijn zelfs elektrische boilers die door een zwaarder verwarmingselement kunnen verwarmen tot 85 graden celcius. Iets wat nodig is in de veehouderij bijvoorbeeld om de tanks te spoelen.

Op de website van elektrischeboiler.eu heeft u een heleboel keuze. Zij verkopen verschillende merken elektrische boilers maar zij verkopen ook elektrische cvś, zonneboilersets, combi cvś, doorstroom apparaten, ECO douchekoppen en elektrische kachels. 

De allegoedkoopste elektrische boilers komen van het merk DAT. Deze elektrische ketel wordt vervaardigd binnen de EU en onderscheiden zich door de hoge betrouwbaarheid en hoge energielabels. De elektrische ketels van DAT worden gemaakt door een van de grootste boiler fabrikanten van Europa en hebben inmiddels al meer dan 75 jaar ervaring met het maken van boilers. Niet voor niks zijn zij in het thuisland een A-merk.

 

 

De elektrische ketels van DAT hebben een zeer dikke isolatiewand wat ervoor zorgt dat het water in de ketel langer warm blijft, wat weer resulteert in een lager energieverbruik.

Verder verkopen zij ook elektrische ketels van Lemet, Ariston Velis en Wesen. Stuk voor stuk kwaliteits producten met een lange levensduur.

Kortom; waar wacht u nog op, ga ook groen doen!

Ga voor het actuele aanbod en aanbiedingen eens kijken op elektrischeboiler.eu. 

 

https://elektrischeboiler.eu/