Safina fanclub
Image default
Woning en Tuin

Vertrouwd een huis kopen in Enschede, Hengelo of Almelo

Vertrouwd een huis kopen in Enschede, Hengelo of Almelo

Een huis kopen is voor de meeste mensen natuurlijk de grootste en belangrijkste aankoop in hun leven. Het wordt de plek waar je gaat wonen, leven. Waar je gelukkige en minder leuke moment zult delen met familie, vrienden en natuurlijk je gezin. Bij Marcel Kon makelaardij weten we precies hoe je met een goed en prettig gevoel een huis moet kopen in Enschede, Borne, Hengelo of Almelo. Want dankzij onze locaties in zowel Enschede en Borne zijn wij de uitstekende partner als het gaat om woningen kopen of verkopen in heel Twente. Bovendien ben je verzekerd van kwaliteit en deskundigheid, omdat onze makelaars NVM geregistreerd zijn en onze taxateurs gevalideerd zijn bij het Taxatie Validatie Instituut én het NRVT (Register-Taxateur).

Waarom kiezen voor een NVM makelaar en geen internet makelaar

Bij een grote aankoop zoals een huis wil je natuurlijk zekerheid en deskundigheid aan je schouder hebben. De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoedspecialisten. De NVM is daarom een gerenommeerde vereniging die in het hele land operationeel is én waarbij toetreding niet zomaar mag. Er wordt namelijk uitvoerig getoetst aan zaken als achtergrond, deskundigheid en die samenwerkingen die een makelaar heeft.

Door de opkomst van de internetmakelaar spelen deze zaken minder of geen rol. Er vindt geen toetsing plaats en de meeste internet makelaars zijn daarom ook geen NVM makelaar. Kiezen voor een NVM makelaar is kiezen voor zekerheid en dat de makelaar in kwestie betrouwbaar en deskundig is zodat het proces van een huis kopen goed zal verlopen. Bovendien is een NVM makelaar betrouwbaar omdat hij of zij zich dient te houden aan de erecode die geldt binnen de NVM. Tot slot kun je bij eventuele klachten ook terecht bij de NVM om deze op te lossen. Je kunt via de NVM makelaar een Huisgarantie afsluiten waarmee je jezelf indekt tegen verborgen gebreken mochten deze zich onverhoopt voordoen. Bij een niet-NVM aangesloten internetmakelaar kan dat niet. Houd hier dus rekening mee.

De voordelen van de NVM-makelaars bij Marcel-Kon makelaars in Enschede en Borne

  • Al onze makelaars hebben een erkende opleiding achter de rug
  • Onze makelaars aangesloten bij het landelijke NVM-netwerk
  • Ons team staat voor kwaliteit, professionaliteit en service
  • Als team geen 9-5 mentaliteit, maar altijd klaar staan voor de klant

De voordelen van Marcel Kon makelaardij in Enschede en Borne

Huis kopen in Enschede of Borne? Dan wil je toch het liefst zaken doen met mensen die de stad als geen ander kennen? Dat is precies de reden waarom steeds meer woningkopers en woningbezitters kiezen voor de nuchtere en prettige manier van samenwerken van Marcel-Kon makelaardij. De vestigingshoofden zijn letterlijk opgegroeid in dezelfde steden en kennen de regio uit hun broek. Jordy Zwarteveen, vestigingskantoor in Enschede, is een geboren tukker in Enschede met een hart voor de stad. Op onze youtube kantaal laat Jordy daarom graag de verschillende wijken zien neemt je mee in alles wat deze wijk jou te bieden heeft als koper. Zo krijg je een goed en eerlijk beeld van de mogelijkheden.

Marcel Kon stuurt vanuit Borne de andere kant van de woningmarkt als makelaar in Twente. Met meer dan 15 jaar ervaring in de vastgoed is Marcel uitermate gespecialiseerd in complexe zakelijke vastgoed transacties. Door deze uitstekende symbiose is alle kennis in huis om zowel de particulier als de zakelijke klant te ondersteunen met koop, huur, verkoop en alles deskundigheid die hierbij hoort.

Woning laten taxeren? Wij regelen het binnen 48uur

De woningmarkt in Twente staat al geruime tijd onder druk. Er wordt veel en snel gekocht en verkocht. Vraag en aanbod sluiten daarom niet altijd goed op elkaar. Het is als makelaar dus ontzettend belangrijk om snel en tijdig in te spelen in nieuwe veranderingen en klanten adequaat en snel bij te betrekken. Ons team is 5 dagen per week beschikbaar en uitstekend bereikbaar via facebook, mail, telefoon en whatsapp voor vragen en advies. De kracht van ons team is dat wij snel kunnen schakelen, dit in tegenstelling tot vaak grotere makelaarskantoren.

Wil jij je woning laten taxeren in Almelo, Hengelo of Enschede (Twente) ? Dan kan dat dus al binnen 48 uur! Met onze speciale 48-uurs taxatieservice ben je dus snel geholpen en ontvang je een goed onderbouwd taxatierapport dat voldoet aan alle voorschriften die door banken en verzekeraars zijn gesteld.

https://www.marcel-kon.nl/