Safina fanclub
Image default
Auto’s en Motoren

Wanner ga jij voor je scootertheorie?

Als je altijd al een scooter altijd hebt gewild maar nooit zin hebt om te leren. Je kan dan een theoriecursus aanvragen bij scooter theorie. Je moet minimaal 16 jaar oud zijn om je scooter theorie te beginnen. De theoriecursus duurt maar 1 dag en het heeft een slagingskans van minimaal 85 procent. je gaat dezelfde dag de cursus doen dat jij ook de theorie examen moet doen. Je kan dan meer onthouden als je het dezelfde dag hebt gedaan. Bijna wel iedereen die de cursus heeft gedaan is geslaagd en als je het niet haalt krijg je een gratis cursus extra. De cursussen duren ongeveer een uur of twee. In die tijd ga je dus een cursus afleggen over wat je op bepaalde momenten moet gaan doen. Wat moet je doen als er een bord is met een teken erop dat je niet in een bepaalde straat mag gaan. Je moet dan ook niet in die straat gaan als het natuurlijk niet mag.

Loopafstand

De plek waar jij je theoriecursus gaat doen  op loopafstand van het CBR. Ze hebben dat allemaal expres gedaan, want het is natuurlijk heel makkelijk en snel om naar het CBR toe te gaan. Je weet alles nog goed van wat je geleerd met de theoriecursus. Doordat ze dat hebben gedaan is de slagingskans heel hoog vergeleken andere theoriecursussen.

Scooter Theorie.

Je kan verschillende cursussen doen bij scooter theorie. Je kan niet alleen maar een scooter theoriecursus doen maar voor elk voertuig. De theorie cursussen zijn dus heel effectief voor het slagen van je theorie examen. De theorie cursussen kosten ook weinig voor wat je allemaal moet doen. Je bent bijna gegarandeerd geslaagd. Voor maar 1 of 2 uur extra leren voor je theorie examen voor je scooter, auto enzovoort