Safina fanclub
Image default
Zorg

WAT IS HAPTONOMIE VOLGENS JOU?

Bij haptonomie Haarlem houden we ons bezig met aanraken, voelen en lichamelijk contact. Je leert hoe je beter kunt voelen. We zorgen ervoor dat u met alle zintuigen die u heeft maar vooral uw huid en tastzintuigen beter voelt wat er allemaal om uw heen speelt en hoe u er op een adequate manier mee kunt omgaan. Onze ervaren haptonomen kunnen met hun jarenlange ervaring op het gebied van haptonomie u goed van dienst zijn. Ze brengen u de laatste trends en kennis bij om u gevoelsmatigheid op te voeren, zodat u een intiem contact kunt hebben met uw omgeving. 

HAPTONOMIE EN COVID-19? 

Bij haptonomie Haarlem zijn onze haptonomen op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen wat haptonomie betreft maar zo ook van covid-19. Een virale epidemie die heel de wereld in haar greep heeft waarbij juist nu fysieke afstand gehouden moet worden van elkaar om zodoende de transmissie te verminderen en om ons gezond en veilig te houden. Maar ook in deze moeilijke tijd van sociale en fysieke afstand is haptonomie een optie voor u die het zeer nodig acht. Wij bij haptonomie Haarlem zorgen ervoor dat ondanks deze moeilijke tijd wij u de kneepjes bijbrengen hoe u gevoel te verbeteren.  

HOEVEEL KOST EEN CONSULT? 

De consulten van haptonomie Haarlem starten met een afspraak en vervolgens met een intakegesprek die ons dan leiden naar de reden waarom u haptonomie Haarlem in eerste instantie hebt geraadpleegd voor hulp. Na een gedegen beeld gekregen te hebben van wat er allemaal speelt en wat u van ons verwacht kunnen wij dan overgaan tot het opstellen van een behandelplan met zijn unieke tarief voor de gehele behandeling. Na goedkeuring door beide partijen kunnen we dan overgaan tot de eerste behandeling. De behandelingen kunnen op locatie bij u plaatsvinden of bij ons op kantoor in Haarlem. En zelfs na uw eerste behandeling zult u verandering en verbetering opmerken.