Safina fanclub
Image default
Beauty en verzorging

Wat je moet weten over een facelift

Facelifts zijn een uitstekende manier om er weer jonger uit te zien. Maar voordat je besluit om zo’n ingrijpende procedure te ondergaan, is het belangrijk dat je de feiten kent. In deze blog leggen we je uit wat een facelift precies inhoudt, wat je kunt verwachten en hoe je er het meeste uithaalt.

Wat is een facelift?

Een facelift is een chirurgische ingreep waarbij de spieren in het gezicht worden aangespannen en weefsel wordt verwijderd of verplaatst om rimpels en lijnen te verminderen. Het resultaat is een meer gezonde, frissere look die kan helpen bij het terugdraaien van de tijd op uw gezicht.

Hoeveel tijd duurt het herstellen?

De hersteltijd voor een facelift varieert sterk afhankelijk van persoon tot persoon. Sommige mensen zijn al na twee weken volledig hersteld, terwijl anderen twee maanden nodig hebben voordat ze hun normale routine kunnen volgen. De beste manier om erachter te komen hoe lang jouw specifieke herstelproces duurt, is door met je arts te praten over je behandelplan.

 

Je arts kan ook adviseren over welke pijnstillers en ontstekingsremmers je moet gebruiken tussen de procedure en de voltooiing van je herstelperiode – zoals paracetamol of ibuprofen. Ook adviseren artsen vaak dat patiënten voorzichtiger zijn met hun beweging in de paar dagen na de operatie, omdat dit kan helpen bij het minimaliseren van littekens of complicaties tijdens het herstellen.

Dr. Wever voor jouw facelift

Dr. Wever kiezen voor je facelift is een wijs besluit. Met jarenlange ervaring in gezichtsverjonging en een onberispelijke staat van dienst als het gaat om patiënttevredenheid, kun je er zeker van zijn dat je in goede handen bent.

 

Dr. Wever heeft uitgebreide ervaring met verschillende facelift technieken, van de klassieke SMAS-techniek tot de moderne deep plane lift. Hij kiest met grote zorg de beste aanpak voor elke individuele patiënt, en hij is zeer bedreven in het aanpassen van de procedure aan jouw specifieke behoeften en doelen.

 

Je kunt er ook op vertrouwen dat je uitzonderlijke nazorg krijgt van Dr. Weaver en zijn team van gekwalificeerde medische professionals. Zij zullen je gedetailleerde instructies geven over de verzorging van je huid na de operatie, en alle vragen en zorgen beantwoorden die je tijdens het herstelproces kunt hebben.