Safina fanclub
Image default
Zakelijk

Welke soort tablethouder past het beste bij mij?

Je bent toe aan een nieuwe tablethouder maar je weet niet welke. Wil je weten welke soorten tablethouders er allemaal zijn? Wat zijn de toepassingen van de verschillende soorten? En waar kan je ze het beste voor gebruiken? In deze post lichten we alle tablethouders door en bekijken we een aantal veel gebruikte manieren om ze te gebruiken. Lees snel verder!

Vloerstandaards

Vloerstandaards worden het meeste gebruikt in openbare gelegenheden. Dit kan variëren van een festival of supermarkt tot een zakelijke beurs of seminar. In deze settings worden vloerstandaards gebruikt om bezoekers van het evenement te informeren. Naast informeren worden ze ook dikwijls ingezet om informatie van bezoekers te verzamelen. Denk hierbij aan informatie om het klantprofiel compleet te maken zoals interesses, inkomen, leeftijd, geslacht etcetera. 

Ook in andere settings zoals kantoren en winkels worden vloerstandaards dikwijls ingezet om contact met de klant te maken. Zo maken veel retailers gebruik van vloerstandaards om klanten te voorzien van self checkout en andere self service faciliteiten. Self checkout bespaart flink op personeelskosten en zal de komende jaren alleen maar groeien.

Muurhouders

Muurhouders voor je tablet zijn zowel in het bedrijfsleven als ons privébestaan niet meer weg te denken. Privé gebruiken we ze voornamelijk als houder voor domotica toepassingen zoals slimme thermostaten en andere regel panelen voor huiselijke apparaten. 

Zakelijk worden muurhouders veelvuldig ingezet als toegangscontrole bij de ingang van een gebouw. Door de tablet in muurhouder te koppelen aan een toegangssysteem voorkom je dat ongewenste personen een bepaalde ruimte betreden. Daarnaast kan deze software bijhouden wie er op dat moment toegang had tot het gebouw, handig als er weer eens een nietmachine verdwenen is.

Verder kunnen muurhouders gebruikt worden om aanwezigen te informeren over zaken zoals wachttijden, beschikbaarheid van medewerkers en vertrektijden. 

Tafelhouders

Tafelhouders worden zakelijk voornamelijk gebruikt tijdens het voeren van gesprekken. Zo kan je tijdens een verkoopgesprek bijvoorbeeld het product op de tablet demonstreren aan je potentiele klant terwijl je zelf je handen vrij houdt. Tafelhouders zetten de tablet rechtop en zijn in veel gevallen ook draaibaar in één of meerdere richtingen. Tafelhouders zonder draai mechanisme bestaan ook maar worden voornamelijk gebruikt door individuelen die langere tijd naar het scherm moeten kijken. Bijvoorbeeld om een serie of film te bekijken maar ook om te werken met een draadloos tablet toetsenbord.

Handhouders

Handhouders zijn eigenlijk de klassieke variant van een tablethouder. Je kent het wel, een hoes die om je tablet heen gaat om deze te beschermen tegen allerlei invloeden van buitenaf. De meest standaard uitvoeren bieden alleen bescherming tegen krassen en vuil, verder hoef je er niet veel van te verwachten. 

Heeft je tablet wat meer bescherming nodig? Kijk dan verder naar het midden segment. Hier kan je beschermingshoezen vinden die je tablet beschermen tegen vallen en stoten. In sommige gevallen zelfs bescherming tegen water maar in het middensegment is dit slechts tot op zekere hoogte. 

Voor echte waterdichtheid moet je wat dieper in de buidel tasten maar dan heb je ook wat. Sommige beschermhoezen zijn zo waterdicht dat ze volledige onderdompeling kunnen weerstaan zonder ook maar een druppel door te lekken.