Safina fanclub
Image default
Aanbiedingen

Wijn!

Wijn is een drankje die door veel mensen genuttigd wordt. Tijdens een diner, een gezellige borrelavond of lekker op de bank terwijl je film kijkt of een boek leest. Het is dan ook fijn als je altijd wijn in huis hebt, zodat je niet nog snel naar de winkel hoeft te vliegen als je een glaasje voor jezelf (of voor je bezoek) in wilt schenken. 

 

Wijn is fijn, maar…

Veel mensen bewaren wijn in de schuur of garage, in de gang of in de bijkeuken. Maar hierdoor ligt de rosé, witte en mousserende wijn nooit drinkklaar. Dit valt op te lossen door een of twee flessen wijn in de koelkast te stoppen, maar meer kan echt niet want die ruimte is nodig voor het eten. Ruimte is niet het enige probleem, want als je die fles per ongeluk tegen de achterwand hebt aangelegd dan kan het nog wel eens voorkomen dat er ijsvorming op de fles komt. De wijn is dus veel te koud. Met rode wijn is er een ander probleem. Als het koud is buiten dan is de wijn veel te koud als je hem uit de garage haalt. Maar als je hem bij de openhaard laat staan, dan is hij weer veel te warm (het is geen glühwein). 

 

Wijn bewaren

Hoe kun je jouw hele collectie wijn (want met al die feestjes is dat nogal wat) netjes bij elkaar bewaren en ook nog zorgen dat het op de juiste temperatuur ligt, zodat je de wijn direct kan drinken? Met een wijnklimaatkast met 2 zones heb je in een klap het probleem van rosé, witte, rode en mousserende wijn opgelost! Dankzij de 2 zones kun je 1 kast op twee temperaturen instellen en ligt voor iedere gast zijn wijntje klaar. Maar ook voor jezelf voor als je de ene dag liever rood drinkt en de dag erna liever wit. Er zijn verschillende modellen wijnkoelkasten beschikbaar, bekijk onze producten en vindt jouw favoriet.

 

https://www.wijnklimaatkast.nl/