Safina fanclub
Image default
Electronica en Computers

Een elektrische tandenborstel kopen

Een elektrische tandenborstel kopen

Steeds meer mensen kopen een Elektrische tandenborstel want dit wordt steeds meer door tandartsen aangeraden. Een van de belangrijkste redenen is toch wel dat het veel meer tandplak weghaalt. Met een normale tandenborstel poetsen we vaak iets te voorzichtig. Daarnaast is het ook veiliger voor je tandvlees en je zult dit dan ook minder snel beschadigen. De duurdere elektrische tandenborstels hebben zelfs een tand druksensor waarmee je kunt meten of je goed of niet goed poetst. Soms zit er ook een timer voor de tijd op, zodat je zeker niet te kort, maar ook niet te lang poetst. Er zijn zelfs varianten die te koppelen zijn met een app zodat je jouw poets prestaties kunt bijhouden. Uiteindelijk leer je zo steeds beter je tanden te poetsen.

Wat zijn de belangrijkste voordelen?

Een van de belangrijkste redenen om een elektrische tandenborstel te kopen is dat deze een groter bereik heeft. De roterende kop komt op plekken waar je met een normale tandenborstel vaak zelf niet bij kunt komen.Ook verwijderd hij 2x zoveel tandplak en dat zorgt er weer voor dat je minder snel gaatjes krijgt. Bij 5top kun je precies alles functies van de tandenborstels zien. Veel mensen ervaren de elektrische variant ook nog eens als makkelijker in gebruik. En je bent er natuurlijk veel zekerder van dat je goed je tanden aan het poetsen bent.

Voorkom tandvlees problemen

De meest effectieve methode om problemen met het tandvlees te voorkomen is toch wel elektrisch poetsen. Op deze manier kom je met de roterende kop op plekken die normaal over het hoofd gezien worden. Vaak zit er een sensor in deze tandenborstels waarmee je kunt meten of je te hard of juist te zacht poets. In Nederland ontstaan de meeste tandvleesproblemen namelijk door veel te hard poetsen.