Safina fanclub
Dienstverlening

WorryFree Gadgets XL Hoverboard Kar

Als je een grote hoverkart voor lange tieners of volwassenen wilt aanschaffen dan is het WorryFree Gadgets model degene die je nodig hebt. Het is langer en robuuster dan andere hover karts, dus een volwassene van 2 meter tot 100 kilo kan deze prima gebruiken.

Bevestig het aan je zelf-balancerende elektrische scooter en alles verandert. Verander je hoverboard in een leuke elektrische go kart die door zowel kinderen als volwassenen met plezier gebruikt zal worden.  

Verstelbaar ontwerp

Het extra grote, zware frame op dit hoverboard go kart heeft een verstelbare lengte die gaat van 35” tot 45”. Andere, vergelijkbare cart frames gaan meestal maar tot 39”. Dit betekend dat het door de hele familie gebruikt kan worden, inclusief de ouders zelf. Het is snel en makkelijk om de framelengte aan te passen op mensen met verschillende lengtes zodat iedereen de hoverboard go kart kan gebruiken.

Op welke maten hoverboard pas het?

De grote hoverkart kan gebruikt worden met 6.5”,8” en 10” hoverboards. hoe weet je hoe groot je hoverboard is? Kijk simpelweg naar de diameter van de wielen (soms wordt 6.5” omschreven als 7”.)

Hoe bevestig je het hulpstuk aan je hoverboard?

Het hulpstuk is makkelijk aan je elektrische scooter te bevestigen. Je hebt minder dan een minute nodig om de klittenband bandjes die meegeleverd zijn aan de hoverboard te bevestigen.

Hoe werkt de hoverboard go kart?

Nadat je het frame aan je hoverboard hebt vastgemaakt en de juiste lengteafstellingen hebt bepaald, ben je klaar voor gebruik. Zorg er eerst voor dat je elektrische scooter opgeladen is en aan staat. Ga daarna voorzichtig in het stoeltje zitten en pak de twee handles vast. Het his makkelijk om de richting te bepalen door de twee handles te gebruiken voor navigatie. Trek aan de handle die aan de kant zit waar je heen wilt. Je kunt zelfs met je lichaam in een bocht leunen, net zoals met een echte go kart. Het zwenkwieltje aan de voorkant beweegt automatisch mee als je van richting verandert.

Wat zijn de voordelen ten opzicht van andere merken?

Het hoverboard stoeltje is comfortabeler dan die van vele andere merken. Het voorgevormde plastic stoeltje heeft een lichte grip op de plek waar je zit, zodat je niet kan glijden. Het stoeltje heeft tevens ventilatiegaatjes aan de achterkant om je af te koelen als het warm is.

Het frame van de kart is gemaakt van kwaliteitsmateriaal en is robuuster dan veel van de concurrenten. Desondanks is deze hoverboard go kart niet duurder – het is zelfs een van de best geprijsd opties.

Zoals eerder vermeldt, heeft dit model meer beenlengte. Voor de rest is het hetzelfde ontwerpconcept als veel andere modellen die op de markt zijn.

In welke kleuren is de hoverboard leverbaar?

Het frame is zwart met gekleurde accenten op de handles – de kleuropties zijn zwarte handles, blauwe handles of rode handles.

Wil je een hoverboard (kart) kopen? Kijk dan eens op de site Swheels.nl

 

https://www.swheels.nl/swheels-hoverkart