Safina fanclub
Image default
Aanbiedingen

2 biminitops die perfect aansluiten op uw boot

Vrouwen zoeken in de zomer meestal een paar nieuwe bikinitops uit. Dan heeft u als bootliefhebber ook wel het recht om te kiezen voor een nieuwe biminitop. Een biminitop zorgt ervoor dat u altijd voorbereid bent op de meest uiteenlopende weersomstandigheden. ’s Ochtends kunt u lekker beschut genieten van uw boekje en als de weergoden ongunstig gezind zijn, blijft u haar mooi in model omdat de regen op het doek valt. Een biminitop is dus behoorlijk multifunctioneel. Maar welke past bij u? In dit blog zetten we de verschillende opties op een rijtje!

 

Wat is de 3 boog biminitop?

 

De 3 boog biminitop is de meest voorkomende variant. Zoals de naam al verraadt heeft dit doek 3 poten, wat ervoor zorgt dat het geheel bijzonder gemakkelijk in te klappen valt. De fabrikanten hebben gebruikgemaakt van ‘sharkskin’, wat een ijzersterk materiaal is. Doordat de biminitop van dit materiaal gemaakt is, kan het doek erg goed tegen een stootje en hoeft u de top niet weg te gooien als het een keer flink begint te plenzen. Een ander pluspunt aan de 3 boog biminitops, is de variabele grootte ervan. Doordat het aanbod aan tops variëren in hoogtes, zit er altijd wel één bij die geschikt is voor uw eigen boot.  

 

Waarom kiezen voor een Bimini parasol?

 

Bootbezitters zijn vaak te herkennen als bourgondiërs die waarde hechten aan sfeer en gezelligheid. Een voorwerp dat daar zeker zijn bijdrage aan kan leveren, is de bimini parasol. Door de ruime hoogte en breedte van de parasol, heeft elk persoon in de boot de garantie dat hij beschermd zal worden tegen het felle zonlicht. De parasol is een echt gebruiksvoorwerp en zal dus ook vies kunnen worden. De producent van de bimini heeft hier uiteraard rekening mee gehouden. Daarom is gekozen voor polyester, omdat dit materiaal gemakkelijk af te nemen is met een doekje. Zo wordt het genot van uw biminitop niet beperkt tot één seizoen! 

 

https://www.boottotaal.nl/