Safina fanclub
Image default
Aanbiedingen

2x Technische snufjes voor in huis

Ben je eigenlijk ooit echt tevreden met je inrichting? In onze ervaring is het vaak zo dat het altijd weer beter kan. Je kan altijd nog wel wat toevoegen, dat het nog mooier of comfortabeler maakt. Eigenlijk ben je dus nooit klaar, maar probeer dat als iets positiefs te zien. Jij verandert en je inrichting veranderd mee. Is je man of vriend inmiddels wel een beetje klaar met alle decoratie spullen die jij in huis sleept. Dan hebben we wat leuks voor je! Zeker weten dat jouw partner wel blij wordt van wat technische snufjes in huis. Daarom gaan we in deze blog twee leuke snufjes met je delen. Lees dus snel verder! 

  1. Dat kan iets minder fel

Verlichting hoort bij te dragen aan de sfeer in huis. Als dat niet zo is, dan weet je dat er iets verkeerd gaat. Niets zo ongezellig als te fel licht. Hier is een eenvoudige oplossing voor: Led dimmers. Met led dimmers kun je eenvoudig de lampen die je al hebt dimmen. Je hoeft dus geen nieuwe lampen te kopen. Ook is Ledverlichting goed voor het milieu. Ledverlichting is namelijk ontzettend brandveilig en duurzaam, maar niet altijd sfeervol. Gebruik dus led dimmers om wat sfeer in huis te halen. Ben je op zoek naar led dimmers? Neem dan een kijkje op de site van Ledlampenkopen.nu. Hier vind je verschillende uitvoeringen en voor 23.00 uur besteld is de volgende dag in huis. Geen lange wachttijden dus!

  1. Maak lichtgroepen aan 

Ja hoor, we gaan nog even door over licht. Licht is namelijk heel fijn, maar als alles aan moet en ook weer uit. Dan moet je je hele huis door. Een makkelijke oplossing hiervoor is, het maken van lichtgroepen. Als je verlichting aansluit op een afstandsbediening, kan je eenvoudig groepen lampen aan en uit doen. Je kunt dit op verschillende manieren aanpakken, maar de makkelijkste manier is een verlenging in je stopcontact die verbonden is met een afstandsbediening. 

We hopen je geïnspireerd te hebben, veel succes met de toepassing!

 

https://www.ledbuydirect.nl/