Safina fanclub
Image default
Aanbiedingen

3 redenen om te kiezen voor het koeltransport van Melis Logistics

3 redenen om te kiezen voor het koeltransport van Melis Logistics

Koeltransport is vandaag de dag niet meer weg te denken uit ons leven. Zonder koeltransport kunnen supermarkten bijvoorbeeld niet bevoorraad worden met gekoelde en diepgevroren producten. In een ongeconditioneerde trailer waarvan de temperatuur niet geregeld kan worden, zullen dit soort voedingswaren snel bederven, zeker wanneer de chauffeur best wel een tijdje onderweg is met zijn vracht. Om bedrijven te ontzorgen omtrent de logistiek van gekoelde en diepgevroren producten, bieden diverse transportbedrijven koeltransport als dienst aan. Zo ook Melis Logistics. Hieronder hebben wij drie redenen op een rijtje gezet om voor het koeltransport van dit transportbedrijf te kiezen.

 

Diverse producttypen in één keer vervoeren

Allereerst is het bij dit transportbedrijf mogelijk om diverse producttypen in één keer te vervoeren. Dit komt omdat de vrachtwagens stuk voor stuk over een dubbele verdamper beschikken zodat de temperatuurzones afzonderlijk van elkaar ingesteld kunnen worden. Dit betekent dan ook dat de trailers in totaal over drie compartimenten verdeeld kunnen worden. Zo kan het ene compartiment bijvoorbeeld gebruikt worden voor het vervoeren van diepgevroren producten, het andere voor gekoelde, maar niet diepgevroren producten en het laatste compartiment voor producten die niet per se op een bepaalde temperatuur bewaard moeten worden.

 

Frigotransport zowel binnen als buiten Nederland

Ben je op zoek naar internationaal frigotransport (koel- en diepvriestransport)? Dan ben je hier aan het juiste adres! Of de producten nu binnen Nederland of juist over de landsgrenzen vervoerd moeten worden, maakt niets uit. Bij het transportbedrijf waar deze blog om draait, wordt het frigotransport zowel binnen als buiten Nederland met de allergrootste zorg verzorgd. Dus of die diepgevroren kippenboutjes nu bij onze oosterburen bezorgd moeten worden of slechts een paar kilometer verderop hun bestemming al bereiken, de chauffeurs draaien hun hand er niet voor om.

 

Volledige ontzorging op logistiek gebied

Niets is zo fijn als een volledige ontzorging op logistiek gebied. Zit jij er ook mee in je maag hoe je al die gekoelde en diepgevroren producten in goede staat op de juiste bestemming krijgt? Twijfel dan niet langer om een logistieke dienstverlener met ruime ervaring op dit gebied in te schakelen. Scheelt jou weer een boel hoofdpijn en kopzorgen!

 

https://www.melislogistics.nl/