Safina fanclub
Image default
Aanbiedingen

4 redenen om te kiezen voor bekers bedrukken van Loopper

4 redenen om te kiezen voor bekers bedrukken van Loopper

Ben je nog op zoek naar een professioneel bedrukt relatiegeschenk om tijdens open dagen, congressen, beurzen en andere events aan zakenpartners, klanten en andere relaties uit te kunnen delen? Kies dan eens voor bedrukte bidons van Loopper. Je hebt hier niet alleen de keuze uit een zeer ruim aanbod, maar profiteert ook nog eens van een hoog oplopende staffelkorting, een gratis digitaal voorbeeld en een vrijblijvende offerte. Daarnaast kun je rekenen op een snelle levering vanaf twee weken. Genoeg redenen dus om voor het kopen van persoonlijke en bedrukte relatiegeschenken te kiezen voor bovengenoemde aanbieder! 

 

Keuze uit een zeer ruim aanbod

Wanneer je op bovenstaande link klikt, zul je zien dat het aanbod aan bekers dat bedrukt kan worden ontzettend groot is. Van goedkope kartonnen bekers tot hele luxe duurzame bekers die hun steentje bijdragen aan het behoud van de aarde. Alle bekers die je op deze pagina ziet staan kunnen naar wens bedrukt worden.

  

Hoog oplopende staffelkorting

Ben je van plan om grote hoeveelheden, zeg maar gerust honderden, bedrukte bekers af te nemen, dan profiteer je bij deze aanbieder van een hoog oplopende staffelkorting. Een staffelkorting wordt ook wel een bulkkorting genoemd. Het is een korting die steeds hoger wordt op het moment dat je meer van precies hetzelfde product afneemt. Zo zal de prijs per bedrukte lager komen te liggen wanneer je er meer van bestelt.

 

Gratis digitaal voorbeeld en een vrijblijvende offerte

Ben je benieuwd hoe een specifieke beker eruit zal komen te zien met jouw eigen ontwerp erop? Vraag dan eens een gratis digitaal voorbeeld aan en houd je mailbox gedurende het daaropvolgende uur goed in de gaten. Ook een offerte kun je geheel vrijblijvend aanvragen. Zo weet je wat je ongeveer kwijt zult zijn, maar zit je nog nergens aan vast.

 

Snelle levering vanaf twee weken

Twee weken levertijd mag lang lijken, maar realiseer je wel dat het om een custom made product gaat. Het product wordt speciaal voor jou gemaakt en ligt dus uiteraard niet al verzendklaar op voorraad. Als je het zo bekijkt, dan is een levering vanaf twee weken behoorlijk snel. Iets waar veel concurrenten nog wat van kunnen leren!

 

https://www.loopper.com/