Safina fanclub
Image default
Bedrijven

5 voordelen van goede verlichting in het magazijn

Licht is meer dan alleen een bron om je donkere interieur te verlichten. Het verlicht de ruimte en biedt ongelooflijke veel voordelen.

Goede verlichting magazijn beïnvloedt het gedrag en de productiviteit van werknemers en verhoogt de veiligheid in het magazijn. Het is dus van vitaal belang om goede verlichting magazijn te behouden om de tevredenheid van werknemers op het werk te behouden.

1. Goede verlichting verhoogt de productiviteit van werknemers

Een goed ontworpen werkplek, passende verlichting en een comfortabele kamertemperatuur stimuleren de werkprestaties en tevredenheid van een medewerker.

2. Goede verlichting kan je helpen besparen op jouw energierekening

Een van de belangrijke voordelen van het updaten of verbouwen van jouw verlichting magazijn is een lagere energierekening. Het kan door middel van nieuwe ledverlichting!

Nieuwe Ledlampen verbruiken niet alleen aanzienlijk minder energie, ze verlichten ook de omgeving niet minder dan andere lampen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, vormen en kleuren om te voldoen aan de behoeften van jouw magazijn.`

3. Goede verlichting helpt bij het ouder worden van het gezichtsvermogen

WIST JE DAT: mensen meer dan 80% van de informatie via hun ogen ontvangen?

Een werkruimte met verlichting is dus absoluut noodzakelijk om te helpen bij het ouder worden van het gezichtsvermogen. Wanneer een kantoor uit gedimd licht bestaat, hebben werknemers moeite met werken. Aan de andere kant, als een magazijn goede verlichting heeft, vermindert dit de overmatige belasting van de ogen en vergemakkelijkt het werken.

4. Goede verlichting verbetert de gezondheid van werknemers

Verlichting heeft een significant positief effect op jouw gezondheid. Goede verlichting stimuleert de aanmaak van serotonine (geluk hormoon), waardoor mentale vermoeidheid, depressie en stress van de werknemers worden verminderd.

5. Goede verlichting verbetert de veiligheid op de werkplek

Ten slotte verbetert verlichting de veiligheid op de werkplek. Hoe?

In magazijnruimtes met zwaar materieel en gevaarlijke chemicaliën kan doffe verlichting leiden tot verwondingen en ongevallen, waardoor werknemers schade kunnen oplopen. Wanneer er geschikte verlichting is, kunnen werknemers gemakkelijk gladde vloeren zien of andere potentiële veiligheidsrisico’s snel opsporen.

Goede verlichting is dus van cruciaal belang voor de gezondheid, veiligheid en duurzaamheid van het bedrijf.

https://firefly.online/magazijn-verlichting/