Safina fanclub
Image default
Bedrijven

Aan de slag met een betrouwbare autobrug

Heeft u een autobedrijf waar dagelijks met een autobrug wordt gewerkt? Dan snapt u het belang van een brug die sterk en betrouwbaar is. Per slot van rekening worden hier zware voertuigen op gezet, u wilt er dan op kunnen vertrouwen dat de brug deze goed kan houden. Bij Leen van den Berg Werkplaats Uitrustingen leveren we betrouwbare hefbruggen van gerenommeerde merken.

Hefbruggen in verschillende uitvoeringen

Er zijn verschillende soorten hefbruggen te krijgen, die u bij ons in het assortiment terugvindt. Zo koopt u bij ons eenvoudig een 4 koloms hefbrug of een 2 koloms hefbrug, geheel afhankelijk van uw wensen op dit gebied. Dit zijn hefbruggen die bij fabrieken vandaan komen die al jarenlang deze bruggen bouwen. Wij leveren deze bruggen door heel Nederland en zorgen ervoor dat deze veilig op hun plaats worden gezet. Hier hebben wij ervaren vakmensen voor in dienst.

Een hefbrug op maat

We leveren hefbruggen aan grote en kleine bedrijven. Neem gewoon even contact met ons op om te bespreken wat voor hefbrug u voor uw bedrijf nodig heeft. We bekijken samen met u uw wensen en onze mogelijkheden en stemmen deze goed op elkaar af. Aan de hand hiervan maakt u de keuze voor een 2 koloms hefbrug of een 4 koloms hefbrug, die voor u het werken nog veiliger en eenvoudiger maakt.

Meer weten over onze hefbruggen?

Neemt u gewoon even contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden en ruime keuze die u bij ons heeft. We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, maar ook om een hefbrug bij u te komen installeren. Daarbij verzorgen wij ook service en onderhoud op deze bruggen, door heel Nederland.

https://leenvandenberg.nl/2-koloms-hefbrug-te-koop