Safina fanclub
Image default
Bedrijven

Administratiekantoor in Amersfoort voor alle financiële werkzaamheden

Welke werkzaamheden voert een administratiekantoor uit?

De dienstverlening van een administratiekantoor is bekend: de administratie bijhouden en uitvoeren. Dit is echter een breed begrip. Het dienstenaanbod van een administratiekantoor kan verschillen. Er zijn kantoren die alleen salarisadministratie verzorgen, en er zijn kantoren die alleen belastingadvies geven. Bedenk dus goed welke werkzaamheden u wilt laten uitbesteden aan een administratiekantoor in Amersfoort.

Werkzaamheden van een administratiekantoor in Amersfoort

Bij een gemiddeld administratiekantoor kunt u terecht voor de volgende diensten:

  • Online boekhouding
  • Financiële administratie
  • Salarisadministratie
  • Controle van de administratie
  • Debiteurenbeheer
  • Verschillende fiscale diensten
  • Particuliere diensten

Een aantal diensten halen we er tussenuit en geven we een toelichting over.

Salarisadministratie

Een stipte en secure salarisadministratie houdt uw medewerkers blij en de fiscus tevreden. Hierbij is het belangrijk dat het online systeem up-to-date is, en vrij toegankelijk is voor de medewerkers. Het is ook mogelijk dat u enkel een deel van de werkzaamheden uitbesteedt aan een kantoor en de rest zelf beheert. Wat valt er onder salarisadministratie? Een paar voorbeelden: de opmaak van salarisstroken en jaaropgaven, maken van de aangiftes loonbelasting en premie en bijhouden van de wettelijk verplichte “Loonstaat per medewerker”.

Online boekhouding

U kunt de complete boekhouding online regelen. Zo kunt u op elk moment actuele cijfers uit uw administratie oproepen. Handig als u de verkopen van afgelopen maand wilt checken of de voorraadverloop of recente facturen wilt controleren. Of wilt u inzicht in de winst en omzet per dienst of product? U heeft al deze gegevens altijd direct online inzichtelijk bij online boekhouding.

Debiteurenbeheer

Niet betalende debiteuren is een van de ergste irritaties in het bedrijfsleven. Wanneer klanten niet betalen kan dat de kern van uw onderneming aantasten. Bij debiteurenbeheer zal de beheerder uw debiteurenadministratie overnemen. Dat gaat vanaf het inboeken van de factuur tot het afhandelen van de betaling. De debiteurenbeheerder zal altijd oog houden voor de relatie met de klant, maar ook ervoor zorgen dat de continuïteit gewaarborgd blijft.

Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan

Alle bovenstaande werkzaamheden worden u aangeboden door Administratiekantoor Van der Bruggen in Amersfoort. Mocht u een vrijblijvend intakegesprek willen aanvragen bij dit administratiekantoor, kunt u de website bezoeken.

https://www.administratievdbruggen.nl/