Safina fanclub
Image default
Aanbiedingen

Beginnen met eiwitpoeders? Probeer deze ontbijtjes en tussendoortjes!

Wil jij beginnen met het gebruiken van eiwitpoeders? Hiermee kan je verschillende smaakvolle gerechten en shakes maken. Zo vervang je koolhydraten voor eiwitten en kan je jouw spiergroei stimuleren. Wij begrijpen dat je nog niet precies weet welke gerechten en shakes je moet maken. Het is bijvoorbeeld ook belangrijk dat je gezonde ingrediënten mengt met jouw eiwitpoeder. In deze blog behandelen we een aantal gerechten en shakes die je moet proberen, tijdens jouw dieet. We proberen de samenstellingen zo makkelijk mogelijk te houden, zodat je direct aan de slag kan!

Koffie met eiwitpoeder

Even een bakje koffie vóór het sporten? Combineer dit met jouw wei concentraat en voorzie jezelf van eiwitten. Zo kan je koffie mengen met vanille whey proteïne, voor een echte latte. Is dat niet super simpel? 

Smoothie met eiwitpoeder en fruit

Begin je dag met een gezonde verfrissing en maak een smootie met jouw whey proteïne! Combineer jouw favoriete fruit met een beetje yoghurt. Voeg er vervolgens een scoop whey proteïne aan toe. Je kan kiezen voor verschillende smaken aan whey proteïne. Zo zorg je voor een frisse lading aan eiwitten! 

Pudding met eiwitpoeder

Je kan op een gemakkelijke manier pudding maken met eiwitpoeder. Dit doe je door een scoop te mengen met yoghurt. Er zijn ook verschillende smaken whey proteïne. Op deze manier kan je een puddingsmaak maken. Voeg er vervolgens fruit aan toe en je hebt een heerlijke frisse pudding samengesteld! 

Warme appel met eiwitpoeder

Nog een erg makkelijk recept, is de warme appel met eiwitpoeder. Deze maak je namelijk in slechts een paar minuten. Hiervoor combineer je losse appelstukjes en kaneel. Deze combi verwarm je even in de magnetron. Vervolgens combineer je dit met een mengsel van wei eiwit concentraat en water. Zo heb je in enkele minuten een smaakvol tussendoortje!

 

https://bestwayingredients.com/