Safina fanclub
Image default
Vakantie

Beleef de mooiste vakantie bij deze camping aan een rivier bij Nimes

Het bekende plaatsje Nimes vormt een prachtige locatie om te verkennen tijdens uw vakantie. U geniet hier van de leukste activiteiten, een rijke geschiedenis en wervelende architectuur. Het Colosseum in deze stad vormt een hoogtepunt dat u zeker niet wilt missen tijdens uw vakantie in Frankrijk. Bovendien grenst Nimes aan de rivier de Cèze waar u bij een prachtige camping een accommodatie kunt huren voor een onvergetelijk verblijf. Camping La Vallée Verte in La Roque-sur-Cèze in Frankrijk vormt de ideale uitvalslocatie voor uw vakantie in dit prachtige gebied, midden in de natuur. Dankzij de combinatie van de luxe van deze camping en de omliggende natuur, kunt u hier zowel ontspannen na een lange dag met wandel- of fietstochten als deelnemen aan diverse activiteiten.

Neem deel aan diverse sportieve activiteiten bij de rivier

Wat deze camping aan rivier de Cèze een prachtige plaats bij Nimes maakt om uw accommodatie te huren, is dat Camping La Vallée Verte beschikt over diverse accommodaties die uw verblijf veraangenamen. Of het nu gaat om verschillende sanitaire voorzieningen of een zwembad waarin de kinderen kunnen spelen en u ontspant gedurende de dag; deze camping heeft het allemaal. Als u liever in de natuur afkoelt, bent u vanuit uw verblijfplaats binnen enkele minuten bij de prachtige rivier de Cèze waarin u heerlijk zwemt of deelneemt aan sportieve activiteiten. U merkt het al, bij deze camping aan de rivier bij Nimes zijn de mogelijkheden voor uw vakantie haast eindeloos.

Kies de accommodatie die bij uw gezelschap en vakantie past

Wilt u graag met uw eigen caravan op pad, of zou u graag een luxe accommodatie willen huren aan de rivier de Cèze bij deze prachtige camping? Op de website van deze verblijfplaats vindt u een overzicht van de diverse mogelijkheden en lodges waaruit u kunt kiezen om voor een onvergetelijke vakantie te zorgen. Of u nu met uw gezin, familie of vrienden er tussenuit gaat, bij deze camping beleeft u gegarandeerd de mooiste vakantie!