Safina fanclub
Image default
Aanbiedingen

Beste series op Disney+

Beste series op Disney+

Disney plus heeft veel te bieden, je vraagt ​​je misschien af ​​wat de beste series op Disney+ zijn? Hier is een lijst van onze topkeuzes.

The Mandalorian

The Mandalorian is een van de beste series op Disney+. Het is een ruimtewestern die zich afspeelt in het Star Wars-universum en de avonturen van een premiejager volgt. Je ziet geweldige actiescènes, prachtige cinematografie en sympathieke personages. Onze schattige baby Yoda en de Mandalorian zelf zijn allebei opvallende verschijningen.

The Simpsons

Ja, The Simpsons is een tekenfilm. Maar het is ook een van de meest populaire en langlopende tv-programma’s aller tijden. En nu alle 30 seizoenen beschikbaar zijn op Disney+, kun je eindelijk bijpraten over deze klassieke show. Het is grappig, slim en nog steeds actueel.

Daredevil

 

Daredevil is een van de beste superheldenshows die er zijn. Het is donker, ruig en vol actie. Als je een fan bent van superhelden, dan moet je deze show eens bekijken. U zult niet teleurgesteld worden. Charlie Cox heeft het voor elkaar gekregen, want Daredevil/Matt Murdock en Wilson Fisk is een van de beste schurken ooit.

Loki

Loki is een van de beste Marvel-shows op Disney+. Het volgt de God of Mischief na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. Tom Hiddleston is wederom perfect als Loki en de show is gewoon erg leuk. Als je een fan bent van Marvel, dan moet je deze show zien. Je ziet een aantal bekende gezichten en plekken, maar het is ook een compleet nieuw verhaal.

The Falcon and The Winter Soldier

The Falcon and The Winter Soldier is weer een geweldige Marvel-show op Disney+. Het volgt Sam Wilson (Falcon) en Bucky Barnes (Winter Soldier) na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. Ze worstelen allebei met wat ze nu moeten doen en hoe ze verder moeten. Maar ze hebben ook te maken met de erfenis van Captain America. Het is een geweldige actievolle show met sympathieke personages.

X-Men: The Animated Series

X-Men: The Animated Series is een van de beste superheldenshows aller tijden. Het is een klassieke tekenfilm uit de jaren 90 die vandaag de dag nog steeds net zo goed is. Als je een fan bent van superhelden, dan moet je deze show eens bekijken. U zult niet teleurgesteld worden. Je kunt geweldige actie, interessante verhaallijnen en sympathieke personages verwachten.

High School Musical: The Musical: The Series

High School Musical: The Musical: The Series is een leuke en feelgood-show die perfect is voor het hele gezin. Het volgt een groep studenten die een productie van High School Musical opvoeren. Als je een fan bent van musicals, dan zul je deze show geweldig vinden. Het is pakkend, charmant en zal je alle gevoelens laten voelen.

 

Bron: Streamplayers.nl