Safina fanclub
Image default
Bedrijven

Bezienswaardigheden in het Sauerland

Een van de meest geliefde vakantiegebieden in Duitsland is het Sauerland. Dat is ook helemaal niet gek, want dit gebied is heel dichtbij Nederland en toch heeft u het gevoel ver weg te zijn. Het ligt maar 300 kilometer van Utrecht en staat bekend om allerlei bezienswaardigheden. Enkele van de bekende Sauerland bezienswaardigheden zijn Winterberg, de prachtige natuur, de mogelijkheden voor wandelen en fietsen, de grotten, watervallen en authentieke dorpjes. Al met al weet u zeker dat u hier heerlijk kunt genieten!

Het Sauerland Bezienswaardigheden

Ten oosten van het drukke Ruhrgebied is het rustige en mooie Sauerland te vinden. Dit is een gebied vol middelgebergte, met ruim 2700 bergen. Alleen dit al maakt van het Sauerland een hele populaire regio, in alle seizoenen. Liefhebbers van fietsen en wandelen zijn hier sowieso aan het juiste adres, maar ook wintersporters en gezinnen kunnen hier perfect terecht. Winterberg is en blijft de meest bekende plek, maar er is meer. Wat te denken van de cultuur, de natuur of gewoon even tot rust komen. Het kan allemaal, in elk seizoen en voor zowel jong als oud.

Overnachten in het Sauerland

U heeft hier dus eigenlijk alles, maar dan is er wel nog één ding nodig. Een goede plek om te verblijven. Parkhotel Sauerland is hiervoor perfect. Onder leiding van een Nederlands hotel bestiert het team van Parkhotel Sauerland twee hotels, waar ze u met alle liefde en plezier ontvangen. U hoeft alleen nog maar te genieten! Kom snel eens langs.

https://parkhotel-sauerland.com/bezienswaardigheden-in-het-sauerland/