Safina fanclub
Auto’s en Motoren

Bij 123 Theorie slaag je direct de eerste keer!

Velen gingen je voor: ze gaven zich op voor de theoriecursus Groningen bij 123 Theorie en haalden in 1 keer het auto theorie examen. Het mooie is dat ook jongeren die ADHD hebben of dyslectisch zijn goed uit de voeten kunnen met de cursus. De docenten hebben er ruimschoots ervaring mee. Ze weten hoe ze iemand op zijn of haar gemak kunnen stellen. Ze geven handige tips om examenstof te onthouden. En ze vertellen over ezelsbruggetjes die echt van pas zullen komen. De cursus en het examen vinden op 1 dag plaats. Zo’n dag begint vroeg. Na een korte kennismaking wordt gestart met de training. Je krijgt de belangrijkste verkeersregels uitgelegd. Je bestudeert verkeersborden en je oefent met examenvragen van afgelopen jaren. Als alles is behandeld en iedereen vragen heeft kunnen stellen, is het tijd voor een break. Alle cursisten krijgen een heerlijke lunch aangeboden.

Hoe lang is het theorie certificaat geldig?

Ja, dan is het zo ver: het auto theorie examen! Eerst even een antwoord op de vraag hoe lang is mijn autotheorie geldig? 1,5 jaar exact! Het examen vindt plaats bij een CBR-locatie vlakbij, daar wordt iedereen naartoe gebracht. Volg je de theoriecursus in Utrecht, dan doe je daar examen. En dat geldt voor alle steden waar 123 Theorie cursussen geeft. 123 Theorie heeft voor iedereen een examenplek gereserveerd, dat hoef je niet zelf te regelen. Je moet naar het examen je reserveringsnummer en een geldig identiteitsbewijs meenemen. Het nummer krijg je van het 123 Theorie-team. Aan het identiteitsbewijs worden deze eisen gesteld:

-het is geldig, staat op naam, is voorzien van een pasfoto en het is niet beschadigd;

-het is een origineel document, oftewel geen kopie en ook geen bewijs van vermissing;

-het is geen laissez passer en ook geen noodpaspoort;

-de persoonlijke gegevens op het bewijs zijn dezelfde als die in de BRP (Basisregistratie Personen) van de gemeente waar je woont.

Wil jij snel je auto theorie halen? Aanmelden kan 24/7 online. Op www.123-theorie.nl staan de cursusdagen per stad vermeld. Vragen stel je via het online contactformulier. Bellen, mailen of appen mag ook: 085 060 1230, info@123-theorie.nl, 0629 99 99 62.

https://www.123-theorie.nl/