Safina fanclub
Bedrijven

Boksen in Soest voor een goede levensstijl

Ik ben onlangs begonnen met boksen in Soest . Het enige wat ik de hele dag deed was op de bank liggen. Op een gegeven moment word je daar gewoon helemaal gek van. Ken je het gevoel? Nou, ik was er echt helemaal klaar mee. Tijd voor verandering dus. Mijn lichaam was het daar overigens totaal mee eens want ik ben echt te veel aangekomen de afgelopen tijd. Maar ja, wat is nou een leuke sport om te doen? Via Movement Club 033 ben ik begonnen met boksen in Soest!

Boksen met een personal trainer in Soest

Nou moet ik toegeven dat ik nog nooit een boks training had gevolgd, of iets in die trant. Eigenlijk heb ik nooit echt gesport, als ik er zo over nadenk. Door middel van mijn personal trainer in Soest ben ik toch flink aan het boksen gegaan. Echt de beste keuze die ik ooit kon maken. Ik voel me echt super goed tegenwoordig door mijn vele trainingen en de support van mijn personal trainer in Soest.

Ga ook boksen in Soest!

Kijk zelf vind ik het boksen echt fantastisch om te doen. Wellicht denkt u er net zo over! Neem eens contact op met Movement Club 033 om te kijken of het boksen iets voor u is. Misschien vind u het niets, maar ook dan kan de personal trainer u bijstaan in uw traject naar een gezonde levensstijl en een gezond lichaam. Laat u niet zomaar uit het veld slaan en kom van die bank af!

https://www.movementamersfoort.nl/