Safina fanclub
Bedrijven

Bouwkundige keuring Delft

Een bouwkundige keuring

Zowel bij de aan- als de verkoop van een woning is een bouwkundige keuring onmisbaar. U krijgt zo een beeld van de kwaliteit van de woning en eventuele gebreken worden op papier gezet. Een bouwkundige keuring wordt doorgaans door een bouwkundig adviesbureau uitgevoerd. In Delft vindt u Bouw Advies van der Steuijt (BAS). Dit bureau staat niet alleen in voor een bouwkundige keuring Delft, ook voor een bouwkundige keuring Den Haag en een bouwkundige keuring Rotterdam staan ze paraat.

Wat houdt de keuring in

BAS is een professioneel bouwkundig adviesbureau dat elke woning nauwkeurig laat onderzoeken door een onafhankelijk inspecteur. Er wordt nagegaan of het huis geen (verborgen) gebreken of achterstallig onderhoud vertoont. De herstelkosten kunnen namelijk snel hoog oplopen. Bij het verkopen van een woning neemt u met een bouwtechnische keuring bovendien eventuele onzekerheden bij de kopers weg, terwijl een keuring uw onderhandelingspositie versterkt tijdens de aankoop van een woning.

Bouwkundig rapport

Na elke bouwkundige keuring stelt BAS een bouwkundig rapport op. Dankzij dit rapport krijgt u niet alleen een overzicht van de resultaten van de keuring, u krijgt ook meteen een schatting van de herstelkosten. Dankzij de jarenlange ervaring van BAS krijgt u een eerste voorlopig rapport binnen de 24 uur toegestuurd en is het definitief rapport na 48 uur al klaar!

Een duidelijk overzicht

Bij Bouw Advies van der Steuijt kan u terecht voor een betrouwbare en onafhankelijke bouwkundige keuring Delft, een bouwkundige keuring Rotterdam en een bouwkundige keuring Den Haag. Dankzij hun overzichtelijk bouwkundig rapport komt u op geen enkel moment voor nare en vooral dure verrassingen te staan. Dankzij BAS krijgt u dan ook op korte tijd een correct en realistisch beeld van de kwaliteit van een woning!

https://www.bavds.nl/