Safinafanclub

BRL 6010

BRL 6010

De BRL 6010 is een certificaat dat wordt afgegeven aan adviesbureaus, die voldoen aan de beoordelingsrichtlijnen met betrekking tot legionellapreventie. Het Ministerie van Infrastructuur en Milieu stelt deze richtlijnen verplicht. Laat u ontzorgen waar het gaat om bestrijding en legionellapreventie. Kies voor een servicegericht adviesbureau dat werkt met een totaalconcept.

Trilzeef

Voorkom vervuiling en maak gebruik van een trilzeef. Realiseer de productkwaliteit die gewenst is, maar voorkom verontreiniging. Bereik kostenbesparing en maak gebruik van een zeer functionele trilzeef. Het zorgt voor een laag energieverbruik door gebruik van perslucht. Bijkomend voordeel is dat uitsluitend de motor van de trilzeef onderhoud nodig heeft. Bovendien multifunctioneel toepasbaar, door de instelbaarheid van de zeefdoek.

Membraan filtratie

Bij een ultra membraan filtratie, wordt een scheidingstechniek toegepast, met behulp van een membraan. Het fijne filter van het membraan is in staat, stoffen op grootte te scheiden. Een membraan functioneert als een moleculaire zeef. Water kan de zeef wel passeren, maar virussen, schimmels en bacteriën zijn grotere moleculen en kunnen door de zeef worden tegengehouden. Op het gebied van membraan filtratie is een unit verkrijgbaar die het mogelijk maakt, diverse biologische organismen uit drainwater te filteren. Om echt zeker te weten dat het water dat gefilterd is, ook volledig schoon is, wordt een UV gebruikt. Deze filtertechniek is ook te gebruiken om drinkwater te zuiveren van virussen, schimmels en bacteriën. Op het gebied van legionellapreventie, is ultrafiltratie een alternatief.

Totaalconcept

Het belang van bestrijding van legionella en het toepassen van legionellapreventie is groot. Door in zee te gaan, met een bedrijf dat gecertificeerd is en u een totaalconcept kan aanbieden, hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid. Door doelgericht met u mee te denken en klantvriendelijk te werken, wordt u optimaal ontzorgd.

https://www.aquadns.nl/