Safina fanclub
Image default
Bedrijven

Cycloon stofafzuiging als oplossing voor overtollig stof

Cycloon stofafzuiging als oplossing voor overtollig stof

Bij Mesys Luchttechniek kun je cycloon stofafzuiging kopen, als oplossing voor overtollig stof. Hiermee wordt de zuigkracht van alle machines behouden, aangezien er geen stof tussen gaat zitten. Overtollig stof is een veelvoorkomend probleem wanneer je met veel machines werkt. Dit kan de zuigkracht van de machines aantasten, waardoor de levensduur van de machines verkort wordt. De cycloon stofafzuiger werkt als voorafscheider dat het stof opgezogen wordt. Het kan dan niet in de stofzuiger van de machine terechtkomen, waardoor de filters van de machine minder belast worden. Je schaft deze stof afzuiger aan via Mesys Luchttechniek.

Natfilter voor de industriële industrie

Naast de cycloon afzuiging kun je ook een natfilter aanschaffen bij Mesys Luchttechniek. Dit is een machine die water gebruikt om verontreiniging uit de lucht te halen. Dit is vooral nodig in de chemische-, metaal- en voedingsmiddelenindustrie. De stofdeeltjes worden aan het water gebonden. Door middel van centrifugale kracht worden deze van de lucht gescheiden. Wil je zorgen voor een schone lucht op de werkvloer? Kies dan voor een natfilter. Mesys Luchttechniek gaat graag met jou om de tafel om een natfilter te ontwerpen, bouwen en installeren.

Neem contact op via de website

Via de website van Mesys Luchttechniek kun je gelijk contact opnemen om jouw wensen te bespreken. Als je benieuwd bent naar wat dit bedrijf voor jou kan regelen, kun je gerust contact opnemen. Ook als je meer informatie wenst over een cycloon stofafzuiging of over een natfilter kun je op hun eigen website kijken. Hier staat veel meer informatie over deze onderwerpen. Mocht je daarna nog vragen hebben, kun je ook contact met ze opnemen. De medewerkers van dit bedrijf helpen jou graag.

https://www.mesys.nl/