Safina fanclub
Image default
Media

Dankzij dit stemmenbureau is uw opname altijd van topkwaliteit

Heeft u een video- of audioproject op de planning staan waar u personen uit verschillende landen mee wilt aanspreken? Dan kan het baat hebben om uw geluidsopname te laten inspreken door voice-overs in verschillende talen. MultiVoice is een internationaal stemmenbureau in Hilversum dat u graag helpt bij het zoeken van een professionele voice-over of voice-overs voor uw project. U heeft de keuze uit stemacteurs en -actrices die diverse talen spreken. Naast een Nederlandse of een Vlaamse voice-over, kiest u bij hen namelijk ook voor een Duitse, een Italiaanse of een Portugese stem. U kunt bovendien voor een professionele voice-over in het Engels, het Frans of het Spaans bij ons terecht. Alle stemacteurs, ongeacht welke taal ze spreken, worden voordat ze voor dit stemmenbureau werken, getest en gescreend.

Een uitgebreid servicepakket

Naast dat u bij dit stemmenbureau een professionele voice-over kunt inhuren, kunt u hier ook terecht voor advies over uw video- of audioproject. MultiVoice biedt namelijk een uitgebreid servicepakket aan met tekstredactie voor iedere taal die u wenst. Bovendien bespreken zij voor u de meest geschikte opnamestudio en plannen ze de stemmen in. Omdat zij veel ervaring hebben met voice-overs, kennen ze de technische mogelijkheden en kwaliteiten die belangrijk zijn bij het opnemen van een voice-over. Ze ondersteunen u zoveel mogelijk, zodat u het beste resultaat geleverd krijgt. Bovendien helpen medewerkers van dit castingbureau u met de administratieve afhandeling.

Huur een stem in uit het portfolio van dit stemmenbureau

Zoekt u een professionele voice-over voor uw project? Neem dan contact op met dit stemmenbureau met behulp van de contactgegevens op hun website. Zij helpen u bij het zoeken naar een voice-over die precies past bij wat u voor ogen heeft. U hoeft niet meer zelf alle kandidaten te zoeken, dat hebben de bookingmanagers van dit bureau al voor u gedaan. U kiest enkel de juiste stem uit de stemdemo’s die de medewerkers van dit bureau u laten horen.