Safina fanclub
Image default
Muziek

De beste radio van Eindhoven

Wanneer je elke dag naar de radio luistert en in Eindhoven woont, dan moet je zeker eens luisteren naar Rivierenland Radio. Dit radiostation voorziet jou elke dag van de leukste en lekkerste nummers die 24 uur per dag voor jou gedraaid worden. Deze nummers worden via de radio afgespeeld via Dab+. Dit betekent dat je voor het beluisteren van dit radiostation geen internet nodig hebt. Dit is gratis te ontvanger via de ether. Ook online zijn alle liedjes die gedurende de dag worden afgespeeld te beluisteren. Ontdek vandaag nog of jouw favoriete liedjes voorbij komen en maak kennis met Rivierenland Radio!

De leukste en lekkerste liedjes

Ben je een grote fan van het luisteren naar de radio? Dan moet je zeker eens kennismaken met deze radio in Eindhoven. Altijd en overal kun je naar de radio luisteren. Onderweg in de auto, op kantoor of bijvoorbeeld tijdens het boodschappen doen in de supermarkt. Bij dit radiostation in Eindhoven hoor je 24 uur per dag de lekkerste nummers voorbij komen. Luister in de ochtend naar de nummers die worden gedraaid tijdens Rivier Wake-Up of luister op je werk naar de leukste liedjes tijdens de Schijven voor Bedrijven. In de avond maak je er een echt feestje van met de lekkerste liedjes tijdens Club 22 of Sterrenwacht. Maak vandaag nog kennis met deze radio in Eindhoven!

Stel al je vragen

Dit radiostation is te beluisteren via Dab+. Ben je nog niet bekend met Dab+ en heb je hier misschien nog wat vragen over? Of ben je misschien benieuwd naar meer informatie over een van de andere diensten die dit radiostation aanbiedt? In alle gevallen neem je gerust eens contact met ze op! Zij vertellen je graag alles over wat zij doen en voorzien je ook graag van meer informatie over het luisteren naar de radio via Dab+. Luister 24 uur per dag naar jouw favoriete nummers en maak kennis met deze radio in Eindhoven! Begin vandaag nog met luisteren!

https://www.rivierenland-radio.nl/