Safina fanclub
Image default
Aanbiedingen

De haard van de toekomst: De elektrische haard

De opkomst van de elektrische haard heeft ervoor gezorgd dat iedereen kan genieten van het warme, romantische en huiselijke gevoel van de openhaard. Of u nu woont in een appartement op 10 hoog, of een nieuwbouwwoning zonder gasaansluiting. In elke woning is een elektrische haard mogelijk! Wellicht denkt u nog wel dat het vuur van een elektrische haard ‘nep’ is? Maar daar kunnen wij, van Haardenexpert, volmondig ‘nee’ op zeggen. Door innovatie en ontwikkeling is het vuur van de elektrische haard van tegenwoordig zo echt dat het bijna niet meer te onderscheiden is van houtvuur.

 

Geen rookkanaal, alleen een stopcontact

Bij het plaatsen van een elektrische haard heeft uw woning geen rookkanaal meer nodig. U installeert de haard op gewenste plek in de woning en stopt de stekker in het stopcontact. En u heeft vuur en warmte, ideaal toch? Bij sommige haarden dient u er nog wel voor te zorgen dat ze mooi ingebouwd of afgetimmerd worden. Zo krijgt u een prachtige opstelling waarmee uw interieur in de woonkamer op een mooie manier kunt verrijken.

 

De ‘nieuwe’ elektrische haard

Elektrische haarden zijn niet nieuw, ze zijn al een hele tijd aanwezig op de markt van haarden en kachels. Echter had deze haard bij lange na niet de uitstraling en voordelen van een houtkachel of gashaard. Maar daar is verandering in gekomen. Bekende fabrikanten als Faber / Dimplex, Dru en Element4 hebben elektrische haarden ontwikkeld die zo realistisch zijn dat het vuur echt vuur lijkt. 

 

Technieken die men jarenlang niet voor mogelijk hield zijn volledig doorontwikkeld. Neem bijvoorbeeld de Opti-Myst (of waterdamp-techniek) van Faber / Dimplex of de fascinerende 3D-projectietechniek van Dru of Element4. De unieke technologieën creëren zo’n realistisch vlammenbeeld dat er vrijwel geen verschil meer is tussen deze ‘nepvlammen’ en echte vlammen. 

 

Denkt u ook na over de aanschaf van een elektrische haard?

Kom dan langs in onze showroom of neem een kijkje op onze website. Haardenexpert biedt veel verschillende elektrische haarden aan tegen scherpe prijzen. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact op met een van onze adviseurs, zij staan iedere werkdag weer voor u klaar.


https://www.haardenexpert.nl/