Safina fanclub
Bedrijven

De juiste bemiddeling tijdens uw scheiding

Hulp bij een scheiding

Scheiden is een heftige gebeurtenis die veel impact heeft op het leven van alle betrokkenen. Scheiden doet u niet zomaar. Hier komt heel wat bij kijken. Scheiden Alkmaar, scheiden Purmerend en scheiding Haarlem zorgen voor de juiste bemiddeling tijdens het proces. Zo is er een financieel scheidingsbemiddelaar, mediation en een scheidingscoach om te zorgen dat alles voor en na de scheiding vlekkeloos verloopt.

Een mediator betrekken bij het proces

Een mediator bij scheiden Purmerend, scheiden Alkmaar en scheiding Haarlem is een goede optie om conflicten op te lossen. Tevens kan de mediator na een aantal intensieve gesprekken met alle betrokkenen de scheiding vlekkeloos in gang zetten door alle benodigde documenten aan te leveren voor de rechtbank. De mediator bemiddel van begin tot eind zodat beide partners goed door de scheiding worden geleid. Ook kinderen worden in het proces betrokken.

Financiële gevolgen oplossen

Ook op financieel gebied brengt scheiden gevolgen met zich mee. Er moeten fiscale regelingen worden getroffen, alles rondom partneralimentatie en ook op het gebied van kinderen, huur, hypotheek en bezittingen. Er wordt een passende oplossing gezocht waar zowel u als uw ex-partner zich in kunnen vinden. Scheiding Haarlem, scheiden Alkmaar en scheiden Purmerend zorgen altijd voor een win win situatie als dat mogelijk is.

Coaching voor de optimale communicatie

Indien u en uw partner nog veel conflicten na de scheiding hebben en moeite hebben om zich aan gemaakte afspraken te houden biedt coaching wellicht een uitkomst. De scheidingscoach kijkt samen met jullie hoe problemen worden opgelost en leert u en uw ex-partner anders tegen bepaalde situaties aan te kijken. Bepaalde conflicten kunnen zo op een andere manier worden bekeken. Beide partners leren oplossingen te vinden voor een probleem of dilemma tijdens en na het scheidingsproces.

https://www.carent.nl/